merhaba arkadaşlar akrabam bana amerikadan laptop getirecek ama markada karar kılamadım hp markalı bütün laptoplarda uluslararası garanti varmış doğrumudur böyle bişey olan başka marka varmı.asus markası hakkında ne düşünüyorsunuz.ben kesinlikle ısınma sorunu çekmeyeceğim bi marka istiyorum benim eskı sony vaio zorlamadıgım zamanlarda bile aşırı ısınıp ses çıkarıyordu acaba bütün sonylerde mi böyle bir problem var
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
yabancı ulkeden laptop alacagım ama markada karars
- 1
- 2
öncelikle asus çok güzel bir laptop hp nin uluslararsı anlaşması hakkında bir bilgim yok ve su anki sonylerde bahsettiğiniz problem yok.
En pahali hp LP lerde bile inanilmaz isinma sorunlari var. Hava cikis kanallari dizinizin ustuune aldiginizda kapaniyor. Bu nedenle gözümden düstüler. Diger arkadaslarinda tecrübelerine bakip kararli bir marka al.
alienware m17x madem yurt dışı bu laptop cok kraldır.
dostum bende alienware çok beğeniyorum ama bi problem cıksa onu yaptırabilcegim teknik servis bile yok o yuzden almam yoksa gercekten esaslı bı marka
arkadaşlar başka uluslararsı garanti veren dirma varmı bilgisi olan varsa yardım etsin
dostum kampanyası;
no error no warranty
bi sorun cıkacaıını sanmıyrum.
Selam Dostum
Ben olsam Macbook Pro alırdım.Evet dediğin ısınma problemi bu notebook ta var ama performansını etkilemiyor.Sony lerin yeni modellerinde ise ısınma problemi yok Z21XN tavsiye edebilirim.
İyi Günler
www.kapindaadsl.com
sizce mac alayımmı acaba mac a win7 yukleyebilecekmiyim vede oyun oynayabilecelmiyim
asuslar cok ıyı ayrıca uygun fıyatlı sanırım asus alıcam ama uluslararası garantıosı varmı ogrenmem lazım
asus kaliteli deil bence. kullananlar sağlam die bilir ama benim deneyimim var her açıdan incelemiştim. ekranıda urun kaliteside oyunlar üzerindeki hızıda salla asus u. sana kesinlikle alienware m17x diyorm kardeşim. madem illa yurt dışından getircen ayrıcalıklı bişey olsun.
alienware m17x. kendin soledin spr bişey olmalı die;
alienware m17x
dostum gerçekten mükemmel ama benim bütçeyi çok zorlar alienware
m17 ve 15x de sistem kurdum sitesindenn benim istediğim 1700 $ e geliyo ben en fazla 1300 bilemedin oda belki 1400 $ lık istiyorum
ayrıca pc de problem çıksa işim bitti demektir nerede yaptıracağım pc yi donanımsal bir problem oldugunda
hmm. biraz düşünmeli. ben sana tavsiye düşünücem.
ve evet sağlam bi marka lazım asus un sıkıntısı olursa yerli batarsın
evet kullanıyrum. 2 gb sli yaptırdım hatta :D sana alienware m17x den başka kalite dusunmek zor en kalitelisi en iyi fiyatlasını demişin. bu kalitede bir laptop için 1700$ az bile kamera da var. ama lg severmisin onlara bakıyorum?
mesutfb arkadasım En pahali hp LP lerde bile inanilmaz isinma sorunlari var. Hava cikis kanallari dizinizin ustuune aldiginizda kapaniyor. Bu nedenle gözümden düstüler. Diger arkadaslarinda tecrübelerine bakip kararli bir marka al.demişsin de HAVA ÇIKIŞ KANALLARINI KAPATINCA ISINMAYAN BİR LAPTOP MARKASI SÖYLERMİSİN BANA?kullanma kılavuzlarında bile düz bir zemine koyun laptopunuzu ve çalışırken kesinlikle hava çıkış yerlerini kapatmayın diyorlar..
alienware m17 x in 3 tane ve kenarlara doru. laptop cok az isinir. ama sana tavsiyem cooler master notepal alman;
ben kullanıyorum cokkk yardımı oluyor vatanda satılıor.
evet kullanıyrum. 2 gb sli yaptırdım hatta :D sana alienware m17x den başka kalite dusunmek zor en kalitelisi en iyi fiyatlasını demişin. bu kalitede bir laptop için 1700$ az bile kamera da var. ama lg severmisin onlara bakıyorum?ooooo baya güzelmiş sistemde lg olabilir dostum marka takıntım yok.tek istegim en babasından bi ekran kartı begndıgım bı asusta 260m vardı ona biraz kafayı taktım ama diğer seçeneklerede açığım
- 1
- 2