şimdi yeni alınmış bir laptoba usb ile bişey attım adamın pc yac diye program vardı .şimdi ben haliyle o usb bellek pc taktım kaspersky olmasına ragmen taradım virüs yok dedi.şimdi girdigim sitelerde hep reklamlar çıkıyor yac a ait.napayım..
yac programı hakkında bilgi sahibi olan varmı
o sistem bakım programı kardeşim, ama sana advanced system care kullanmanı tavsiye ederim
Yac dediğin program veya dosya ne ise bundan sonra şüphelendiklerini virüstotale upload edip kontrol et.
Yac ama ne yac dosya mı program mı vs nedir bu hiçbir kimliğini belirtmmeişsin. Ne grüntü var ne md5 kimliği vs. Kaspersky ayarlarını kurmalamış isen bulmayabilir. Veya virüs değil adware olduğundna other seçeneği seçilmemiş olabilir.
Anladığım kadarıyla bu programdan bahsediyorsun.
Ben de de pek çok sitede reklamı çıkıyor bu normal bir durum google ile reklam yaptığı için google reklamlarını alan her sitede görebilirsin.
Ekle- Kaldır bölümünden Yac programını kaldır. Kendini ispatlamamış yazılımları sisteme yüklemenin bir anlamı yok. Bu işlere hevesin varsa, sanal makina kur. Ne yapıyorsan orada yap.
Hayır yac google reklamları ile çalıştığı için pek çok sitede reklamlarının çıkması normal. Bilgisayarımda yac ile alâkalı bir şey olmamasına rağmen ben de pek çok sitede yac reklamlarına rastlayabiliyorum.
Evet yanlış anlamışım,teşekkür ederim. Ancak, yine de inanıyorum ki, sisteminde bir yerlerde Yac programı ile ilgili bir bilgi var ki reklamlar onu izliyor.