yaf bu nasıl bir virus

melekveseytan
02-06-2008, 15:38   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj

daha once yazıldıysa kusura bakmayın ama nasdıl aratacamı bılmıyorum o nedenle actım. çalıstığım iş yerine bir virus musallat oldu virus systemin oldugu partition haricindeki partitionlara girip, girdiği klasorlerin isimlerinde exe dosyaları olusturuyor yani ornegin oyun klasorune girdiginde oyun.exe isminde bir dosya olusturuyor ve klasoru gşizliyor. bu gizlenen klasore ancak korunan işletim sistemi dosyalarını goster dersem ulasabiliyorum. virus amvo veya autoruninf deil sanırım mcaffee kullanılmakta işyerinde mcaffee bu exe dosyalarını bulup siliyor ancak yinede klasorlar hala gizli bunun ne oldugunu çözümünü bilen varsa lutfen yardımcı olsun ciddi derecede basımı agrıtıyor.

_AFD_
02-06-2008, 15:48   |  #2  
Yıllanmış Üye
596 mesaj

kaspersky internet sec. kur güvnli modda bilğisyarı yeniden başlat ondan sonra tarama yaptır (güvenlik seviyesi yüksek olarak) çıkanı sil .ardından ,winrarı aç sürücülerin birlikte aç ile açılıyordur sanırım onun için autorun.inf dosyasını sil .bilgisayarı yeniden başlat... kolay gelsin.

melekveseytan
02-06-2008, 17:49   |  #3  
OP Taze Üye
6 mesaj

autorun.inf yok demistim arkadasım yinede sagol

mehmetcc
06-06-2008, 09:29   |  #4  
Yıllanmış Üye
112 mesaj

zaten bu pislik activexdebugger saklanıyor ara sıra.arkadaşın dedeği gibi kaspersky en iyisidir.