özellikle fps tarafında
yakında çıkacak iyi oyun varmı
Çoktan çıktı bile. Mesela 'Rogue Trooper'ı deneyebilirsin. Muhteşem grafikleri var.
Mayıs ayı için:
26/05/2006 İngiltere çıkış, Hitman: Blood Money alınabilir..(FPS)
Bunun dışında, Rise of Nations: Rise of Legends bence kesinlikle alınmalı..23 Mayıs`ta çıkıyor açıklaması var..(Strateji)
Kardes yanlıs anlama ama bugune kadar çıkanlar yetmiyormu:)
arkadaşlar www.promedk.4t.com adresini ziyaret ederseniz inanılmaz oyunların linklerine sahip olursunuz
Ben Condemned:Criminal Origins i bekliyorum. 2inçlik boruyla bakalım nasıl adam dövülüyor
tolga2207Ben Condemned:Criminal Origins i bekliyorum. 2inçlik boruyla bakalım nasıl adam dövülüyorO oyun çoktan çıktı ve arşivimde yerini aldı.
Yok ben torrentin bitmesini bekliyorum
tolga2207Yok ben torrentin bitmesini bekliyorumKotanız çabucak dolmuyor mu bu şekilde? Yoksa sınırsız mı?:) Ben sadece 'The Suffering TTB'yi indirmiştim.Sabırla günlerce... Ama değmişti doğrusu. Oyun daha Türkiye'ye gelmeden oynamak, anlatılmaz, oynanır.:)
Benim sınırsız 256 var. Kota problemi yok yani. Olsa da zaten kullanamazdım. 4-5 günde 8Gb a yakın dosya indiriyorum. Oyun, film, müzik, program derken bitiverir valla kota.
Maşallah tolga2207. Harddisk ne kadar ? :))
256k ile emule'de hergün ortalama 1.6 gb down yapılabiliyor
samet1986Maşallah tolga2207. Harddisk ne kadar ? :))İnanmazsın ama 80Gb. Valla alcam bi tane 200 lük rahat etcem. Bu şekilde anca 30 Gb yer ayırabiliyorum paylaşım için. Şimdi bi baktım 4 gün 18 saat açık kalmış makine 8.7Gb veri indirmişim.