Güzeldi ama iki filmide izle sağlam yapmışlar .
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.SERVET TAZEGÜL TEKVANDO OLİMPİYAT ŞAMPİYONU !!!!!!! dicektim itiraz geldi. 6 - 5 yendik sayılır ama nolacak bilmiyorum
ALTIN MADALYA...HAKEMLER KURAL DIŞI BİR ŞEY YOK DEDİ VE ALTIN MADALYA BİZİM !!
Şu Drive'ın da nesini beğenmişler anlamadım gitti. Cannes'da ödül aldı diye millet gaza geldi galiba. Konu desen çok iyi değil, adam desen yarım saat bekliyor konuşmak için. Bir tek müziklerini beğendim, yoksa pek iş yok.Film güzel mi ?
Liste yapmaya başlıyacağım sıradan izlerim artık her gün 1 tane film .
Ben bi ara günde 2 film izliyodum ama boşladım bu aralar :)
Kısaca konusu: Adam filmlerde dublörlük yapıyor, gece suçlulara yardım ediyor araba sürerek ve gündüzleri tamircide çalışıyor. Yan komşusuna aşık oluyor o da buna, kadının kocası hapiste. Sonra çıkıyor hapisten ama mafyadan tehtid alıyor bir yeri soyması için Sürücü de buna yardım ediyor öyle işte...
Devamı da var tabii de anlatmayayım.
Ben bi ara günde 2 film izliyodum ama boşladım bu aralar :)çok sıkıcı film yarısında bırakmıştım adam hapisten çıktığındaKısaca konusu: Adam filmlerde dublörlük yapıyor, gece suçlulara yardım ediyor araba sürerek ve gündüzleri tamircide çalışıyor. Yan komşusuna aşık oluyor o da buna, kadının kocası hapiste. Sonra çıkıyor hapisten ama mafyadan tehtid alıyor bir yeri soyması için Sürücü de buna yardım ediyor öyle işte...
Devamı da var tabii de anlatmayayım.
Yarın izler yorumumu atarım .
Çok film var vasat olupta yüksek puan alan .
http://www.hepsiburada.com/liste ... categoryId=29014004 şunu alıp vınn takıp kullanıcaksın süper olur
Chıp online dergisinde görmüştüm bir kaç kez hemde ucuz olunca ya bunu alıcam yada telefon donanımı samsung galaxy s2 yakın arada 1000 tl fark var
http://www.hepsiburada.com/liste ... categoryId=29014004 şunu alıp vınn takıp kullanıcaksın süper olur
türk zekası,"o tablete 16 gb ram taktınmı oyun açar"