Burada SEVİYELİ bir şekilde her türlü muhabbet yapılır .
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yoklama alıyorum kimler var ?
tekir2611, bu konuları açıp duruyorsun da kesko, kötü adam, glscgn, Mr_YAMYAM gibi birçok kişi olmayınca tadı olmaz ki.
Sen gibi birkaç kişi var onlar için bile değer.
Bende olabilir miyim acep ? :D
Olabilirsin neden olmasın herkese açık nede olsa
Birkaç haftadir giremedim foruma. Internet yok. Bilgisayar nanay. :D Şu telefon da olmasa elimde, patlarim sikintidan.
Benimde telefonun ekranı kırldı pc gitse nanay
beyler e5200 ile 4.36 ghz ye çıkmış bende benim e6600 5 ghz ye çıkarım herhalde
beyler e5200 ile 4.36 ghz ye çıkmış bende benim e6600 5 ghz ye çıkarım herhaldedizel motorla sanırım eş zamanlı çalıstırdılar bilgisayarla motoru o ses nedir o kadar ses çıkacağına 2 ghzde çalıssın daha iyi
Ben bir istanbula gidiyimde yalvarayım editörlere oc yapalım bir
2 yıl anca dayanır sorunsuz şekilde 2 yılın sonunda ısınma ve kitlenme ,performans düşüklüğü olucaktır.
Dizel motor meselesine gelince corsair h -100 var ondan takarım onu alıpta böyle ses çıkacağına
Dikkat ettimde adam stok fanla oc yapıyor o yüzden sistemin dayanacağı 2 3 saat zaevk için oc yapmış yakıcak sistemi.
beyler e5200 ile 4.36 ghz ye çıkmış bende benim e6600 5 ghz ye çıkarım herhaldeDual core işlemciler cok güzel oc oluyor 2.7 den 3.4 ghz felan :D bendeki 2.7 ghz ama yapamıyomki ah psu ahh :D:D:D:
Benim ankarart sıkıntılı ecs oc yaptırmıyor m9
http://eu.ecs.com.tw/ECSWebSite/ ... D=16&LanID=18#Soket 775 benimki şu adam 4 tane ram soketi koyuyor oc yapmak için çarpan kilidi kapalı başkaları nasıl yapıyorsa.