YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.biri bişeymi yazdı ??? bana öle geldi heralde :D.
Tam o saatlerde baara çııra king partim vardı..
ben soruyım bitane abi :D:D asus gtx 560 ti mi yoksa msi gtx 560 ti mi yoksa 700 tl ye daha performanslı bi kartmı gtx 560 ati hd 6990 serisini zorluyo ne diyosun hangisi ? :D
ben soruyım bitane abi :D:D asus gtx 560 ti mi yoksa msi gtx 560 ti mi yoksa 700 tl ye daha performanslı bi kartmı gtx 560 ati hd 6990 serisini zorluyo ne diyosun hangisi ? :Ben MSI nın kartlarını çok beğeniyorum. Yapım kalitesi ve işlev olarak bence çok iyi.
Sonuçta eğer GTX560 serisi düşüneceksen MSI derim.
Ama yeni 68XX serilerine bi bakmanı öneririm.
NOT:Yoklamaya katılan her arkadaş merak ettikleri konuları sorabilir ya da ortaya iyi bi LAF atabilirler
Yine kimseler yok
Ben yatıyorum iyi geceler
Bak bugün 1 Kasım... Sıfır sorun
Ben olsam, genelge yayınlayıp, Şubat’la Ekim’in yerini değiştiririm kardeşim, böylece Ekim 28 çeker, her sene 29’unda aynı krizi yaşamamış oluruz, dört senede bir’e de kalmaz, dört güne kadar külliyen unuturuz nasıl olsa, nokta
YILMAZ ÖZDİL...
Bak bugün 1 Kasım... Sıfır sorunGüzel tez..:)))Ben olsam, genelge yayınlayıp, Şubat’la Ekim’in yerini değiştiririm kardeşim, böylece Ekim 28 çeker, her sene 29’unda aynı krizi yaşamamış oluruz, dört senede bir’e de kalmaz, dört güne kadar külliyen unuturuz nasıl olsa, nokta
YILMAZ ÖZDİL...
Herkesler horul horul uyuyomu yaaf hala
yok abi yaa uyku tutmadı :))
Günün müziği sabah sabah iyi gelir :))
http://trololololololololololo.com/
Yoh ben arabesk dinliyom..D
Şu anda Türkiye'nin en iyi torrent sitesi hangisi abi bir bilgin varmı bu konu hakkında özellikle ''Film + Oyun'' için ?
yok falla
Ben hep orijinal alıyom filmleri de oyunları da
asrock
x79 extreme9 anakart çıkacakmış hemde 4 çekirdek ses kartı destekiyle birlikte ne diyorsun buna abi
asrockBenim uzmanlık alanım sestir. Ses olayında bazı ibareler bana biraz aldatmaca gelebilir. Çünki ses işlemesi tamamen işlemci hızına bağlı bir olay değildir. Sesin örneklenmesi ve işlemesi D/A ve A/D çevrim işlerine bağlıdır. Yüksek çözünürlüklü seslerde (24 bit ve üzeri) ciddi işlem gerektiren işlemcilere ihtiyaç vardır. Bu da çekirdek sayısının artırılması demek değildir. Yapılan işlemlerin tekniğine uygun yapılabilmesi demektir ki bunu yapabilmek sadece işlemciyle değil kullanılan diğer donanımların kalitesi önem taşımaktadır.
x79 extreme9 anakart çıkacakmış hemde 4 çekirdek ses kartı destekiyle birlikte ne diyorsun buna abi
gold sertifikalı güç kaynaklarında tezata düştüm özellikle enerji verimliliği bakımından..650 watmı alayım 500 watmı almalıyım ?..Biliyorum sistem bileşenlenleriyle orantılı ama ikisinde de elektrik verimliliği çok iyi derecede...
gold sertifikalı güç kaynaklarında tezata düştüm özellikle enerji verimliliği bakımından..650 watmı alayım 500 watmı almalıyım ?..Biliyorum sistem bileşenlenleriyle orantılı ama ikisinde de elektrik verimliliği çok iyi derecede...Güç kaynaklarında yapım kalitesi çok önem taşır. Tagan marka 400W lık bir PSU nun neden 150-200$ civarında olduğunu anlamak için bu firmanın ürününü iyice incelemek lazımdır.
Ben yine de güçkaynağı alırken bir kere alındığını düşünmeni ve ilerde anakartı işlemciyi değiştirsen bile güçkaynağının hala elinde olacağını düşünmeni öneririm.
Ayrıca kötü bir güçkaynağı bozulduğunda sistemi de yakabilmektedir.
3-5 KURUŞ İÇİN BİRŞEYLERDEN KAÇMA