https://www.chip.com.tr/uyeler/
Konu Dışı yanıtlara dahil.
Artık özel nedenlerden dolayı fazla aktif olmayacağım, ama her fırsatta foruma gireceğim :)
https://www.chip.com.tr/uyeler/
Konu Dışı yanıtlara dahil.
Artık özel nedenlerden dolayı fazla aktif olmayacağım, ama her fırsatta foruma gireceğim :)
Ben niye yoğum la. :D Bende bu listeye girecem gorursunuz siz. :D:D
Bende tüm zamanlarınkine girecem
İşi yarışmaya çevirirseniz o zaman yanarız işte. İstesem 1. olurum biliyorsunuz sürekli online olduğumu.
İsteyen 6 saatte 100 mesaj arttırır Şaka bir yana öyle bir amacınız olmasın, alt alta mesaj da yazmayın düzenleye tıklayıp önceki mesaja ekleyin. Ne kadar yanıt verirsen o kadar kaliteli üye olmuyorsun. Ne kadar doğru yanıt verirsen o kadar kaliteli oluyorsun.Şaka bir yana gözlerim benim çok ağrıyor, artık 6 saatten fazla oturmayacağım bilgisayara .
İsteyen 6 saatte 100 mesaj arttırır Şaka bir yana öyle bir amacınız olmasın, alt alta mesaj da yazmayın düzenleye tıklayıp önceki mesaja ekleyin. Ne kadar yanıt verirsen o kadar kaliteli üye olmuyorsun. Ne kadar doğru yanıt verirsen o kadar kaliteli oluyorsun.Haklisin son goku.. Ben saka yapiyom zaten. Oyle bi amacim olsa ohoo oo :D:D Bak butun cevaplarima bi tane bos mesajim var mi. Mesaj sayim hepinizinkinden az. Zaten sizinkilerin cok olmasi bos mesaj yazdiginiz anlamina da gelmiyor tabi yanlis anlama. Siz daha cok yardimci olmussunuz ondan oyle. ;)
Benim mesaj sayımın çokluğu zamanında tüm konulara atlamam . Artık 2 3 konuya cevap veriyorum . Sistem önermeyide bıraktım, millet gönül eğlendiriyor saçma sapan konular açıyor .
Haklisin son goku.. Ben saka yapiyom zaten. Oyle bi amacim olsa ohoo oo :D:D Bak butun cevaplarima bi tane bos mesajim var mi. Mesaj sayim hepinizinkinden az. Zaten sizinkilerin cok olmasi bos mesaj yazdiginiz anlamina da gelmiyor tabi yanlis anlama. Siz daha cok yardimci olmussunuz ondan oyle. ;)Cpt. MacMilan, seni daha çok görmek isterim forumda, facebook'ta. eskisi kadar yoksun :)
Bilgisayarim bozulunca ne facebook a, ne de foruma eskisi kadar çok giremez oldum. :) Mobilden girebiliyorum ancak. Tesekkur ederim beni dusundugun icin. :) Elimden geldigince online olmaya calisirim. Yakinda bir pc toplayip eskisi gibi hep beraber oluruz insallah. :)Cpt. MacMilan, seni daha çok görmek isterim forumda, facebook'ta. eskisi kadar yoksun :)
ben konu dışında takılıyom ama 4.yüm :D
Bilgisayarim bozulunca ne facebook a, ne de foruma eskisi kadar çok giremez oldum. :) Mobilden girebiliyorum ancak. Tesekkur ederim beni dusundugun icin. :) Elimden geldigince online olmaya calisirim. Yakinda bir pc toplayip eskisi gibi hep beraber oluruz insallah. :)Neyi bozuk dostum bende gcms2l anakart ve ddr2 ramler var lazımsa göndereyim sadece kargo ödersin :)
8 senelik pc me oc yaptim :D Amd sempron 2400+ 1 ghz islemciyi 1.70 ghz e cikartip cod mw1 oynamaya calistim. Ilk gunler iyi gidiyordu. Bi gun acayim dedim pcyi sadece fanlar donuyo tık yok pc de. Bilgisayarciya goturdum anakart, islemci gitmis. :D Artik o pc yi adam etmem yeni pc toplamam lazim. Komple...Eski pc mi gormek istemiyorum.Neyi bozuk dostum bende gcms2l anakart ve ddr2 ramler var lazımsa göndereyim sadece kargo ödersin :)
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (223846) ~ 21 Ağustos 2012 18:30
8 senelik pc me oc yaptim :D Amd sempron 2400+ 1 ghz islemciyi 1.70 ghz e cikartip cod mw1 oynamaya calistim. Ilk gunler iyi gidiyordu. Bi gun acayim dedim pcyi sadece fanlar donuyo tık yok pc de. Bilgisayarciya goturdum anakart, islemci gitmis. :D Artik o pc yi adam etmem yeni pc toplamam lazim. Komple...Eski pc mi gormek istemiyorum.geçmiş olsun benimde başıma gelmişti
Yeni pc toplama zamanı gelmiş geçiyor bile
8 senelik pc me oc yaptim :D Amd sempron 2400+ 1 ghz islemciyi 1.70 ghz e cikartip cod mw1 oynamaya calistim. Ilk gunler iyi gidiyordu. Bi gun acayim dedim pcyi sadece fanlar donuyo tık yok pc de. Bilgisayarciya goturdum anakart, islemci gitmis. :D Artik o pc yi adam etmem yeni pc toplamam lazim. Komple...Eski pc mi gormek istemiyorum.Hmm bendekiler olmaz İntel olaydı olardı
My names is Son Benim de bu kadar. Yunus'la ben de görüşüyorum bazen facebooktan ama ikinizde kayboldunuz özletiyonuz kendinizi :)
Hiç değişmemiş mesaj kasan yurdum insanları :)