Yoo, bu konu önemli byzihh, CU gibi düşünen çok insan var, mesaj sayısı çok önemli bir olaymış gibi düşünen ve rakamı fazla olanı rakip gibi gören. Bak arkadaşım, ben 2,5 senedir chip forumunun bir parçasıyım, sen burada yokken de vardım, bir sürü arkadaş edindim, burası geliştiyse bu hepimizin sayesindedir. Çünkü bu forumu yaşatan biz, yani üyelerdir. Mesaj sayıma gelince, yıllar almış başını gidiyor, herhalde benim mesajım da 0'da sabit kalamazdı ve bugünlere geldi. Ben bu kadar zaman hiçkimseden mesaj sayımla ilgili tek bir eleştiri almadım, ta ki sana kadar. Ne yönetimden biri ne de diğer üyeler... Ya onlar bazı şeyleri akıl edemiyorlar, yani sen çok zekisin, ya da olmadık konuları ortaya sürüp laf düellosuna girmeyi seviyorsun ki hangi seçeneğin mantıklı olduğunu sormama gerek yok herhalde. Benim mesaj sayımla uğraşırken, kendin bir o kadar boşmesaj attın, madem benim yaptığım yanlış, sen neden benle aynı yoldasın? Bana uyma, git insanların yaralarına merhem ol e be arkadaşım. Sana daha durumu nasıl açıklayayım ki ben? Dediğim gibi, benden şikayetçiysen ve forumda benim gibi birisinin varlığından rahatsızsan bu rahatsızlığını gerekli yere bildir, seni belki anlarlar(!). Forumda benle at koşturarak zaten hiç istemediğin bir şeye neden oluyorsun, mesaj sayımı arttıyorsun. O halde, mantıklı davran ve burada benle tartışmaya girmek yerine, git etkili olabileceğin yerlere derdini anlat, belki benden bu şekilde kurtulursun :)