İlk defa format atıyordum benim windows C'deydi bir format atayım dedim ( demez olaydım ) onu da D'ye atmışım şimdi bilgisayarda 2 tane xp oldu sonra bilgisayarı açarken hangisini açmak istediğimi soruyor D'dekiler silinmiş C'dekiler duruyor
Bu D'ye attığım formatı nasıl silerim D'deki herşeyi seçip silsem sonra da geri dönüşümden de silsem olur mu yoksa bilgisayar çökermi
D'de ki XP'yi nasıl silerim
YANLIŞ FORMAT ATTIM YARDIM
bnce tekrar format at ama bu kez format atarken her 2 diskide bıcımlendir sonra hepsini c de topla sonra onada windows yukle
Ilk Önce C ye gec daha sonra Bilgisayarimdan D ye sag tikla ve Bicimlendir
Ve sonra CD ni tak Daha sonrada C yi formatla Bu is tamamdir
C'ye format atmadan D'ye attığım formatı ( win xp ) yi nasıl silerim
tam bılmıorum ama su 1 dene sımdı orda c ve d warya sen d ye gelcen sadece onu bıcımlendırecen
Bi sorun çıkmasın
onur1666Yada C'deki windowsa girip sağ tıkla ve biçimlendir de Dosya sistemini NTFS seç bi sorun çıkacağını düşünmüyorum benim hger gün flash diskime yaptığım şdostum öyle bilip bilmeden milleti yanlış yönlendirmeye kalkma windows açıkken sen windowsu nasıl siliceksin sag tık biçimlendir falan işlemiyo windowsa
flaş disk değıl bu
arkadaşın sorusuna gelecek olursak dostum tak cdni at d ye formmat c deki dursun sorun olmaz
Zaten öyle 2 tane XP var şimdilik bir sorun yok ama sadece pc açılırken hangisini açmak istiyorsunuz gibi bir ekran geliyo bi o sorunu var
Bu D'de ki windows'u nasıl silerim yine de bilen varsa yardım etsin
işletim sis seçeneklerinden d deki xp yi sil.bilg. c den açılır sonra d yi biçimlendir.
XP CD 'sini yeniden tak H.D.D görünce oralara gelince D'yi sil bilgisayarın normal hale gelir .:D
Sorununu çözebildin mi bilmiyorum ama C yi seçerek bilgisayarını açtığına emin olduktan sonra başlat->denetim masası->sistem->yönetimsel araçlar->bilgisayar yönetimi->depolama->disk yönetimi dedikten sonra c nin üzerine sağ clickle "bölümü etkin olarak işaretle" inaktif olarak geliyorsa d ye sağ clickle biçimlendir. eğer c ye baktığında "bölümü etkin olarak işaretle" aktif olarak geliyorsa tıkla ve sonrasında d yi biçimlendir. umarım sorununa cevap olur.
Boot.ini dosyasini düzenleyeceksin ama c yada d hangisi silinecekse yani kullanmak istedigini boot.inide belirt duzenle kaydet pcni yeniden abslat ve digerini rahatlikla sil
Merhaba
j7 prime telefonuma parmak izi ve normal şifre koydum ve normal şifremi unuttum.Ben de format atacaktım ve format atacakken yanlış yere bastım sanırım yeniden başlattım telefonu ve şimdi telefonu açtığımda eski şifremi istiyor ve ben de bilmiyorum telefonu kapatıcam ama kapatmak için bile eski şifremi istiyor ne yapmalıyım?
Cevap verirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Merhaba
j7 prime telefonuma parmak izi ve normal şifre koydum ve normal şifremi unuttum.Ben de format atacaktım ve format atacakken yanlış yere bastım sanırım yeniden başlattım telefonu ve şimdi telefonu açtığımda eski şifremi istiyor ve ben de bilmiyorum telefonu kapatıcam ama kapatmak için bile eski şifremi istiyor ne yapmalıyım?
Cevap verirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Bu konuyu NASIL HORTLATTINIZ:::) bataryasını çıkaramıyormusunuz şurada bir format bilgisi var ama https://www.youtube.com/watch?v=I8dXxSwFERU işinize yararmı bilemiyorumi en iyisi bir servise götürün