yanlızlık Allah'a ve bana mahsustur

Kapalı Hesap (101323)
27-02-2012, 18:29   |  #1  
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
3,337 mesaj

bu  kainatta    yanlızlık  Allah'a vede bana mahsustur  ikimizden başka  kimseye mahsus  değildir herkesin  eşi vardır  ama Allah'ın ve benim yoktur    ben bu kainatta  ezelden beridir yanlızım  ve  sonsuza kadarda öyle kalacağım    Allah  ile tek ortak noktamız budur  farklarımız  ise  benim  herşeyim sınırlıdır  fakat
Allah'ın  herşeyi sınırsızdır    ben onun  aciz bir  kuluyum    fakat beni diğer kullarından ayıran bir nokta var  başka hiçbir canlıya  yarattığı hiçbirşeye Allah bu özelliği  vermemiştir  sadece kendine ve  bana vermiş  olduğu bir özellik vardır  oda Yanlızlıktır

Kapalı Hesap (203105)
27-02-2012, 18:41   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 4
4,414 mesaj

hayırdır dostum neden kendini yalnız hissediyorsun

Kapalı Hesap (101323)
27-02-2012, 18:45   |  #3  
OP Kapalı Hesap
3,337 mesaj
Alıntı: glscgn  
hayırdır dostum neden kendini yalnız
hani herkesi çift yaratmıştır ya Allah  erkek ve dişi  şeklinde  beni sadece erkek olarak yarattı  
benim eşim yok ezelden beridir ve sonsuza kadarda olmayacak

dead man
27-02-2012, 18:51   |  #4  
dead man avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 11
1,340 mesaj

bu kadar karamsar olma ???

Kapalı Hesap (203105)
27-02-2012, 18:51   |  #5  
Kapalı Hesap
4,414 mesaj

hayırdır dostum sevdiğin biriyle mi tartıştın

Nicoll
27-02-2012, 18:51   |  #6  
Nicoll avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
1,352 mesaj
Alıntı: liberty city  
bu  kainatta    yanlızlık  Allah'a vede bana mahsustur  ikimizden başka  kimseye mahsus  değildir herkesin  eşi vardır  ama Allah'ın ve benim yoktur    ben bu kainatta  ezelden beridir yanlızım  ve  sonsuza kadarda öyle kalacağım    Allah  ile tek ortak noktamız budur  farklarımız  ise  benim  herşeyim sınırlıdır  fakat
Allah'ın  herşeyi sınırsızdır    ben onun  aciz bir  kuluyum    fakat beni diğer kullarından ayıran bir nokta var  başka hiçbir canlıya  yarattığı hiçbirşeye Allah bu özelliği  vermemiştir  sadece kendine ve  bana vermiş  olduğu bir özellik vardır  oda Yanlızlıktı
hayırdır dostum neden kendini yalnız
hani herkesi çift yaratmıştır ya Allah  erkek ve dişi  şeklinde  beni sadece erkek olarak yarattı  
benim eşim yok ezelden beridir ve sonsuza kadarda
http://www.youtube.com/watch?v=txqehY562xI

Son Düzenleme: Nicoll ~ 27 Şubat 2012 18:53
Kapalı Hesap (101323)
27-02-2012, 18:55   |  #7  
OP Kapalı Hesap
3,337 mesaj

http://www.youtube.com/watch?v=eSX_gEpXk64  izleyin başlığa bakın   görevin  başlığı tam beni anlatıyor Tam İçine Batmak
videoda  bir söz var  oda beni anlatıyor   Demiştim Eline M16 Alıp Ebola Virüsüne Kafadan Dalamassın
kimseyle tartışmadım bu arada    ben  yıllardır bulanımdayım   ergenliğe girdiğimden beri 12 yaşından beri  bugün ne olduysa travma  geçiriyorum sanırım kendimi anlayamıyorum  neler yazmışım böyle

Kapalı Hesap (203105)
27-02-2012, 19:00   |  #8  
Kapalı Hesap
4,414 mesaj

sana tavsiyem git bi hastahaneye oradak,i sakat insanları gör haline şükret yada direk mezarlığa git yine şükret biraz pozitif olmaya çalış yada piskolojik sorunların varsa git bir piskiyatır a belki bir yardımı olur

Kapalı Hesap (153334)
27-02-2012, 19:15   |  #9  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 186
6,419 mesaj
benim eşim yok ezelden beridir ve sonsuza kadarda
o sorun sadece sende yok bizdede var.Paran varsa gocunursun yoksa yanlizsin dostum.Allah ruhlar alemini yaratinca herkez esini secmis biz sona kalan dona kalanlardaniz.(yanlizlik sorunu)
Bazen dunyaya hic gelmesem dediginiz olmustur bu herkezin basina gelir.Ben 29 yildir yanlizim.Ailemden baska kimsem yok.Allahtan erkegim kadin olsam evde kalmistim :)
Ben bu yanliz kalanlara insanlara yani genelde lanetlenmis diyorum.Ne yapsada bir kadinla cikamaz isterse bred pit olsun.
Eskiden olsa begendigin seni begenirdi simdi kizlar bir liste yapiyor erkek sultan suleyman olsa yanliz kalir.
Yani bunalimda olsanda olmasanda kadinlarin senden hoslanmasi gerek senden buda yalan para ve kandirmakla olur.Kadinlar onlari uzeni sever parayi sever tipi sever onu aldatmani yada her daim ondan baska rakiplerin oldugunu hatirlatmani sever.(hepsi degil)
Kadina dogruyu soyle seni hemen terkeder.Surekli iyi davran seni hemen birakir.Onu kucuk gor ez aldat pesinden kopmaz.(hepsi degil) tecrube ile sabittir.
Ha bir erkek olarak benim fikrim nedir dersen bence once kendine bir is bul daha sonra degisik cafe ve ortamlarda takil (ickisiz) biraz cevre edin biriyle tanis.Ben cok boyle tanistim.Zaten duzgun konusman gerek fazla da konusma dinle ailenden ve yasanan kotu  olaylari anlatma ciddi ol espiri yapacaksanda seviyeli olsun sen yap sen gulme o gulsun.

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (101323) ~ 27 Şubat 2012 20:04
okinkurt
27-02-2012, 19:54   |  #10  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj

lanetlenmismi ohara ya D: valla ben taa dağın başında oturuyorum şehire 10 km kus bakısı sehir görünüyo buradan ailemleyim eğer yalnızlıga dediginiz sekilde bakarsak yalnızım ama benim bakıs acımla öle degil bi sürü hayvan var kedi köpek at vs doğa az bardağın dolu tarafını gör liber ya cok karamsarsın k.bakma bu kadar karamsar olmak hc iyi degil ben ayda yılda bi insan görüyorum hicte dert etmem kendime insanlar hainlesmis lazım degil bence . .

Kapalı Hesap (203105)
27-02-2012, 19:59   |  #11  
Kapalı Hesap
4,414 mesaj
Alıntı: okinkurt  
lanetlenmismi ohara ya D: valla ben taa dağın başında oturuyorum şehire 10 km kus bakısı sehir görünüyo buradan ailemleyim eğer yalnızlıga dediginiz sekilde bakarsak yalnızım ama benim bakıs acımla öle degil bi sürü hayvan var kedi köpek at vs doğa az bardağın dolu tarafını gör liber ya cok karamsarsın k.bakma bu kadar karamsar olmak hc iyi degil ben ayda yılda bi insan görüyorum hicte dert etmem kendime insanlar hainlesmis lazım degil bence . .
senin yerinde olmayı isterdim dostum bıktım bu istanbulun pisliğinden aynı hayalemdeki gibi bir hayatın var
imkanlar oluşunca ALLAH banada nasip eder inşallah

unutma liber city belkide sahip olduğun hayat şartları başkalarının hayelleridir ni tekim afrikada v.s aç susuz insanlar gibi

Kapalı Hesap (153334)
27-02-2012, 20:06   |  #12  
Kapalı Hesap
6,419 mesaj
hayin konusuna % 100 katiliyorum.

Kapalı Hesap (101323)
27-02-2012, 20:07   |  #13  
OP Kapalı Hesap
3,337 mesaj

haklısınız beyler   :)  detroid  özellikle sen sonuna kadar haklısın bu kadın milleti  böyle   :)

Kapalı Hesap (153334)
27-02-2012, 20:19   |  #14  
Kapalı Hesap
6,419 mesaj
haklısınız beyler   :)  detroid  özellikle sen sonuna kadar haklısın bu kadın milleti  böyle   :)
ben cok cektim kadinlardan, sonra cok cektirdim, sonra bunlarin bir sonu yok anladim simdi hayirlisini istiyorum.Hayirlisi demek yillarca surer beklersin takii gercekten seni bulana kadar sokakta tanistigin veya gunluk ask olaylarina benzemez.Dogru kisi oldugunu anlar ve senin eksik olan yonlerini tamamlar.Boylece evlenirsin.
Gec olsun 1 tane olsun sonsuza kadar seni sevsin ve sadece sana ait olsun.(bir kadin cizeceksin -manga :) )

iste butur sarkilari cok sevmemin nedenide bu beni sakinlestiriyor.Boyle sarkilar dinle zara dinle ama kafana bisey takma kayis koptumu dunya ile baglantin kesilir.:)

http://www.ttnetmuzik.com.tr/alb ... nler-32166-sarkilar

senin suanki durumunu aciklayan bir sarki ama butur sarkilar seni bunalima sokar ben cok dinledim artik etki etmiyor.

müslüm gürses sende bizdensin

daha kalitesiz sesi olan

http://www.youtube.com/watch?v=cVzz8TQzNcY

MÜSLÜM GÜRSES SENDE BİZDENSİNMÜSLÜM GÜRSES SENDE BİZDENSİN
SENDE BİZDENSİN

daha kaliteli sesi olan
http://www.youtube.com/watch?v=xkn9U4A0M3Q

Benim boynum hep böyle bükülümü kalacak
Her hasretin içinde kavgasımı olacak
Bak halime arkadaş yaşarken ölmüşüm ben
Belki çare var ama beni nerden bulacak

Gayemiz yaşamaksa acı çekmek mi lazım
Çaresizlik peşinde hep adım adım
Bazen isyan ettiysem hakkım değil mi
Bu dünyada gülmek için ölmek mi lazım
Ben yanılmam arkadaş sende bizdensin
Bizim gibi meçhule gidenlerdensin

Bu dertler böyle bitmez düşünme derin derin
Hayat böyle arkadaş beteri var beteri
Her darbede öldüren aşkın kurbanıyız biz
Türlü dertler içinde büküldü hep belimiz

Söz – müzik: Orhan Gencebay

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (101323) ~ 27 Şubat 2012 20:54
Kapalı Hesap (153334)
27-02-2012, 21:04   |  #15  
Kapalı Hesap
6,419 mesaj

yada bunu dinlersen bunalima girebilirsin.Dunyanin tek orkestrasi beni muzik ve soz olarak etkileyen sarkilari var.1 kez dinleyince bayar 2 cide biraz alisirsin 3. dinlesiyinde bagimlilik yapar.

Müslüm Gürses - Ne Yazar 

http://www.youtube.com/watch?v=aB6teNhuiPo

Müslüm Gürses - Ne Yazar.mp4Müslüm Gürses - Ne Yazar.mp4

Duydum ki vefasız, incinip küsmüş
Kırılsa ne yazar kırılmasa ne
Bir selam yollardı, onu da kesmiş
Darılsa ne yazar, darılmasa ne

Ben keder üretir dert yaratırım
Alem'e ibrettir her bir satırım
Kırk yılın başında halim hatırım
Sorulsa ne yazar sorulmasa ne

Benden uzak olsun ersin murada
Dilerim sultanlar çıksın bahtına
Layık olmadığı gönül tahtına
Kurulsa ne yazar kurulmasa ne

Kapalı Hesap (101323)
27-02-2012, 21:24   |  #16  
OP Kapalı Hesap
3,337 mesaj

çok  iyisin detroid  saol  kardeşim  :)

Kapalı Hesap (153334)
27-02-2012, 21:37   |  #17  
Kapalı Hesap
6,419 mesaj
çok  iyisin detroid  saol  kardeşim  :)
onemli degil kardesim.Seni Allahtan baska ve senden baskasi anlamaz.Bende bunalim takildim 17 yasinda iken ama butur sarkilari dinlesem bile aklimdan olmek gecmedi.Sonra sabrettim hersey duzeldi.Biraz is biraz para hersey suan yolunda.Seninde duzelir ama sabretmen ve gayret gostermen gerek.Buda son sarki tavsiyesi.

http://www.youtube.com/watch?v=4P3SHXQEpRU

Video KaldırılmışVideo Kaldırılmış
okinkurt
27-02-2012, 21:37   |  #18  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj
senin yerinde olmayı isterdim dostum bıktım bu istanbulun pisliğinden aynı hayalemdeki gibi bir hayatın var
imkanlar oluşunca ALLAH banada nasip eder inşallah

unutma liber city belkide sahip olduğun hayat şartları başkalarının hayelleridir ni tekim afrikada v.s aç susuz insanlar

Valla dostum güzel ama sıkıntısıda sıkıntı yani ben burda oturuyorum ama gideyim diye cok pislik geldi başıma köylüler sagolsun 100 kadar tavuk 2 tanesi kurt olmak üzere 5 küsür köpek zehirlediler insanın icine nası oturuyo anlatamam 9 tane ördeğim vardı köylülerin av köpekleri sagolsun suan 1 tane akama kadar 2 taneydi gece gelmedi hayvan yarın gelir diyodum camdan bi baktım yabancı bi av köpegi e ördegin akıbeti belli oldu o yüzden dedim insanlar hainleşmiş lazım degil diye taa dagın basınada cıksan serefsiz gelip serefszligini yapıyo ormanı korumak icin odun kesmeyi yasakladık bizim araziden düsman olduk degisik davalarda var yani kötülük bol benim burda o yüzden bardagın dolu tarafını görmeyi ögrendim doğru sölüyosun ac acıkta evsiz insanlar var kör ler var gördügümüze bile sükretmek lazım saglıglımıyız gerisi hikaye karımız kızmıs bosver gitsinn..

Banned
27-02-2012, 21:39   |  #19  
Banlandı
563 mesaj

hoş geldin harun abi

Son Düzenleme: Street Fighter The évil ~ 27 Şubat 2012 21:43
Kapalı Hesap (203105)
27-02-2012, 21:54   |  #20  
Kapalı Hesap
4,414 mesaj
Valla dostum güzel ama sıkıntısıda sıkıntı yani ben burda oturuyorum ama gideyim diye cok pislik geldi başıma köylüler sagolsun 100 kadar tavuk 2 tanesi kurt olmak üzere 5 küsür köpek zehirlediler insanın icine nası oturuyo anlatamam 9 tane ördeğim vardı köylülerin av köpekleri sagolsun suan 1 tane akama kadar 2 taneydi gece gelmedi hayvan yarın gelir diyodum camdan bi baktım yabancı bi av köpegi e ördegin akıbeti belli oldu o yüzden dedim insanlar hainleşmiş lazım degil diye taa dagın basınada cıksan serefsiz gelip serefszligini yapıyo ormanı korumak icin odun kesmeyi yasakladık bizim araziden düsman olduk degisik davalarda var yani kötülük bol benim burda o yüzden bardagın dolu tarafını görmeyi ögrendim doğru sölüyosun ac acıkta evsiz insanlar var kör ler var gördügümüze bile sükretmek lazım saglıglımıyız gerisi hikaye karımız kızmıs bosver gitsinn..
vay şerefsizler o kadar sinirlendim ki gelip o adamları dövesim geldi hayvandan ne istiyorlar çevrendekilerin kötü insalar olmasıda senin şansızlığın

okinkurt
27-02-2012, 22:09   |  #21  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj
vay şerefsizler o kadar sinirlendim ki gelip o adamları dövesim geldi hayvandan ne istiyorlar çevrendekilerin kötü insalar olmasıda senin şansızlığı

işte hayvanların ağrı var dili yok ne istersin değilmi amaç yıldırtıp kacırmak ama kacmaya niyetim yok arazide köylü yakaladımı tütremeye baslıyolar direk cünki suclular köyde adımız delilere cıktı valla :D bu olaylardan sonra bizde sertlestik tabi savunma amaclı gerekliydi o ördekleri parmak kadarken alıp büyütütydük yaw :( son kalanı kaptırmamaya calısıcaz bakalım seneye kaz alıcam dahada inadına onları köpekte yiyemezzz 8 senedir bu köylü itleriyle ugrasıyoz bişey dikiyoz mesela ceviz felan araziye iyice oturmasınlar mantıgıyla onu söküyolar annem gül dikiyor ertesi gün gül yok cok kahpeler öle böle degil ammaaaaa birini yakalarsammmm oraya gömecem laftan sözden anlamıyolar dayak cennetten cıkmıs derler doğru kesinlikle kimisi dayaktan anlıyor suan bulundugum yer dedemden kalma arazi geniş iştah su kaynakları vs kapamadılar diye öldülerrr bi telefon baglatam didim baglamadılar internet icin kaymakama gittim net cocuk oyuncagı diyor calıs sen yol istiyon eşşekle inip cıkıyoz mal indiriyoz diyon eşşek iyidir diyor böle bi yerdeyim yani :D insanını ayırırsak cok güzel yer şehiri demiyrum balıkesir ve civarları 5 para etmez ama bizim arazi züper nese arkadasın konuyu kattlettik gene k.bakmayın uzuny azı oldu D: .

Son Düzenleme: okinkurt ~ 27 Şubat 2012 22:14
Kapalı Hesap (153334)
27-02-2012, 22:22   |  #22  
Kapalı Hesap
6,419 mesaj

kazlarin uzerine zehir sur kopek yedimi gebersin.Birazda onlarin cani yansin.2 tanede kopek sal disarida kalsin geleni parcalasin.Ayrica cit cekin etrafa.Hayvan tarzi insanlarla ancak kangal yada rodfayder bas eder.etrafa 2 spot isik tamamdir.kopeklerin boynuna dikenlik tak.diger kopekler bogmasin.

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (101323) ~ 27 Şubat 2012 22:31
okinkurt
27-02-2012, 22:33   |  #23  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj

kaz değil hocam ördek :D kazlar yazın hayali ama zehir yapamam zehirden ölen köpek gördüm kendi köpegim ici yanıyor kendini taslara sürte sürte derisini yüzüyor zarar veren kpekleri direk vurmaya basladım arazide gördüklerimide vuruyorum sahibinle yakalasam sahibine dalacam hayvanda suc yok onu eyiteninn kafayı almak lazım insanı gaddar yapıyolar ya bi hayvana zarar verecegim aklıam gelmez ama baska carem kalmadı sikayette ise yaramıyor.

Kapalı Hesap (153334)
27-02-2012, 22:36   |  #24  
Kapalı Hesap
6,419 mesaj
kaz değil hocam ördek :D kazlar yazın hayali ama zehir yapamam zehirden ölen köpek gördüm kendi köpegim ici yanıyor kendini taslara sürte sürte derisini yüzüyor zarar veren kpekleri direk vurmaya basladım arazide gördüklerimide vuruyorum sahibinle yakalasam sahibine dalacam hayvanda suc yok onu eyiteninn kafayı almak lazım insanı gaddar yapıyolar ya bi hayvana zarar verecegim aklıam gelmez ama baska carem kalmadı sikayette ise yaramıyor.
ordek olmaz zehir onu oldurur ve yumurtasina isler.yumurtasinin tavuklarda sari olan ici yesil ordekmiydi yesil yumurta ici olan kazmiydi.Deve yumurtasi bile yedim.hakketten deve yumurtasi 14 belki daha az yada fazla tavuk yumurtasi kadar.hindistan cevizi kadar.
Yesil yumurta nerse o cok kokuyor ama cok lezzetli.yani disi benekli beyaz pisince suda ici yesil sari karisik.

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (101323) ~ 27 Şubat 2012 22:44
Nicoll
27-02-2012, 22:45   |  #25  
Nicoll avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
1,352 mesaj

Talihin elinde oyuncak oldum: http://www.youtube.com/watch?v=Eylz89q8qJ0

Ne yazar dediniz de gönül yazar aklıma geldi Kahkaha

Gönül Yazar-Talihin Elinde Oyuncak OldumGönül Yazar-Talihin Elinde Oyuncak Oldum
gönül yazar talihin elinde oyuncak oldum ...

hüzzam eser ;

talihin elinde oyuncak oldum sözleri ;

Talihin elinden oyuncak oldum
Kader böyle imiş buymuş alın yazım
Zalim elinden sarardım soldum
Şimdi gönlü kırık yaralı kuşum

Ömrümce gülmedim yanarım inan buna
İsterim artık kader gülsün bana
Gençliğim geçti yazık ızdıraplar içinde
Acaba bir gün acaba bir gün gülecek miyim

Sensiz geçen günler karanlık gecedir
Gel sensiz yaşamak bitmeyen işkencedir