Arkadaşlar ben Windows XP yi modifiye ettim çokta güzel oldu ama onu yapmak için baya uğraştım çok beğendiğim bişey olduğu için onun setupunu yapmak istiyorum yani onun formatını hazırlamak istiyorum bu işi nasıl yapa bilirim. bunun setupunu nasıl hazırlayabilir.
Yaptığım modifiye windowsun setupunu yapmak istiyo
Çok çetrefilli bir konu
nLITE programını deneyebilirsin
:D yani normal format atarmış gibi olacakmı yani Windows xp formatı atarmış gibi filan olacakmı ???
Semih'in dediği yöntemle normal XP CD'si ile format atarsın üstüne senin CD'ni kurarsın demek istiyor.
Acronis'le alınan yedeklerde formata gerek yoktur.acronis cd'si ile bilgisayar boot edilir.Disk bölümü ve alınan yedek gösterilir.Program sector sector eski hdd imajını diske yazar.20 dakikada bitirirsin işi
Sağlıklı bir zamanda yedekleme yaparsan,acronis ile imajı her geri yüklemende o sağlıklı günden devam edersin
Arkadaşlar ben yedekleme filan yapapmak istemiyorum format yapcam zaten format yan diskte duruyor dokunmuyorum bile dvd sini hazırlayınca kullanmayı düşünüyorum sadece bu diskten indirdim flaşa attım ordan kurdum. heee bide yedekleme yapmam lazımsa başka programmı kullanacağım yoksa windowsun kendi yüklediğini yedekleme programı olurmu ???
Arkadaşlar ben nliteyi yükledim ama kendi windosumu nasıl kopyalayacağım ??? kopyalamaya çalıştım kabul etmedi
Hayır Win XP için sen bir yedekleme programı bul onu kullan ya da kendi yedeklemeni kendin yap bir cd-dvd ya da dlash disk kullan.
Win XP cd'deki dosyaları kopyala başka bir cd'ye alsana format cd'si :)
Amaç neki kendi format dosyalarını kendin hazırlamak isitiyorsun, sen bu işin okulana gittin mi ya da eğitimini aldın ben şahsen almadım ve hazırlayamamda buralardan örenemessin format hazırlamayı program yazmayı falan. Sen hazır formatları at (Win7 öneririm) ..