arkadaslar her neyse Zar zor hastas1 oldugum Midtown madness 2 'yi ald1m.150 arabal1m1ym1s neymis bir türlü yükleme yapmad1 Windows Xp oldugundan.Setup'da zaten orjinal deil.Efrahim Yasin Aktas yapm1s.iyi yapm1s.Lütfen yard1m edin ç1ld1rmak üzereyim!
Yard1m Edin!!!
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Dostum md2 nin modası çoktan geçmiş durumda bi aralar md3 çıkacakmış diye bişeyler duymuştum biraz araştırırsan gerçek olup olmadığını öğrenebilirsin.
Sadece Xbox'a çıkmadımı Midtown Madness 3
biliyorum ama bem mm2 nin hastas1y1m araba filan yüklüyorum süper oluyor
Nuhnebiden kalma Test Drive 6 'yı hiçbirşeye değişmem... Viper varya viper,öfff bea...
Evet o 150 arabalı midtown madness 2 yi ben hazırlamıştım. Hiç bir sorun yok 98, ME'de.
xp de oyun kendisi çalışmıyor.. Microsoft o oyundan desteğini çekti.. Artık GTA var herkesin dediği gibi..
Yahu bu oyunun bu kadar yayılacağını ben bile tahmin etmedim :) Eskişehir'de hazırladım. Almanya'dan maille şifre isteyen olmuştu :D
Şifre de sim kartımın seri numarası idi :D neyse... Bugün Yahoo'da arama yaparken ismime rastlayınca şaşırdım.
Biraz geç de olsa cevap yazmak istedim :D