arkadaşlar iki hafta önce dell inspiron 1525 aldım pcdepodan.. sürekli çalışan fan sesi ve bilgisayarın işlemci ve statik seslerini kulaklığa vermesinden dolayı ürünü değiştirmeye karar verdim..bu konuda burada da başlık açtım sakarboy nickli arkadaş da yardımcı olduğu sağolsun ama konu dell le ve modelle alakalı, abd forumlarında aynı şikayetler var..ve çözülemiyor.. bahsettiğim yer bu konuda çok anlayışlı ve 14 gün geçmesine rağmen önce aynı modelle değiştirdiler sorun aynı olunca farklı modelle değişim isteğimi de kabul ettiler.. yarın götürüp üstüne 100 150 ytl daha verip başka bir model alacağım hayırlısıyla.. bütçem doğrultusunda 3 ürün arasında kaldım.. en sessiz, özellikle fan, işlemci sesi vs konusunda hangisidir.. lütfen yardımlarınızı bekliyorum..
bu dell xps m1330
http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=NOTDEL00446
arkadaşlar dediğim gibi oyun falan (pes ve nba live 2005 hariç) oynayan biri değilim..internet, divx dvd, ofis programları ağırlıklı kullanıyorum.. şuandaki aletin fanı sürekli çalışır halde 38 derecede falan başlıyor çalışmaya. hiç de susmuyor.. dediğim gibi hangisi daha sessizdir bunlardan..lütfen yarına kadar yardım..