[ YARDIM ] apseli diş ağrısı
Yaş kaç?
Ergenlik yaşını geçkinsen Alfoxil 1000 mg al.Her derde deva.(Antibiyotiktir.12 saatte bir al.)
Ağrı yapıyorsa da Etol Fort öneririm.Hem ağrı kesicidir hem acayip uyku getirir.Rahat rahat uyursun.
İlaçları bulamazsan da bir bardak suya biraz tuz koyup gargara yap.Evde rakı falan varsa daha iyi olur.Bölgeye dışardan soğuk uygula.
Yanlız apse varsa apse geçene kadar antibiyotik, daha sonra MUTLAKA dişçiye gitmeniz lazım. O apse dediğimiz şey dişetinde pirinç tanesi gibi bir artık bırakabiliyor. O alınmazsa kalp rahatsızlığı bile geçirebilirsiniz. Sonradan çok ağır operasyonlar geçirmek istemiyorsanız en kısa sürede bir dişçiye görününüz.
Hocam bende çok şiddetli diş ağrısı çekiyordum. En sonunda çektrip yerlerine implant tedavisi uyguladım.
Merhaba bende diş beyazlatma fiyatları hakkında bilgi almak istiyorum. Acaba maliyet durumu nedir ? Dişe zararı varmıdır ?
https://www.periodent.net/dis-beyazlatma-fiyatlari/ Buradaki sitede net birşey göremedim ? Ayrıntılı bu işi daha önce yapan bir arkadaş cevap yazarsa sevinirim