ilerde ekran kartı dahil diğer donanımlar da yetersiz geleceği için yeni bir dizüstü alacaksın..
yardim!!!! asus f3sv 240dr dusunmeden almalimiyim
- 1
- 2
Lap-Top'larda şu an ekran kartı değiştirilemiyor.İleride belki değiştirilebilir ama gerek yok yaw almışken daha iyi bişey al , geç olsun Gzl olsun .. (Acer)
bu arada size bisey daha sormak istiyorum ben normalde istanbulda yasamiyorum su anda laptop u istanbuldan alicam tavsiye ettiginiz bir yer varmi cunku ben bilmiyourum fiyat acisindan da uygun olan bir kac yere baktim fiyatlar daha pahali(teknosa,gold,vatan) baska tavsiye edebileceginiz yer varmi
casperin yeni cıkan 45 nm işlemcili laptopunu kullanıyorum cok memnunum kardeşim benden once alt modellerinden almıstı ondada problem yok asus toshiba hp acer sorunsuzmus gel külahıma anlat elektronik eşya şans işi alırsın iyi cıkar alırsın kotu cıkar.her markada sorunlar vardır.Burdakiler anladıgım kadarıyla hep memnun olanlar benim gibi. Birde memnun olmayanları oku güzel kardesim...
sana 2 tane link vereyim belkide biliyosundur,bu siteleri
Birincisi dizustu pc kullanıcılarının markalar bazında yaptıkları her markadan diz üstü pc şikayetleri var gir incele kafan karısacaktır ama maksat bilgi edinmen onca para dokeceksin dimi :)
ikinci link param cok illede markaya para vericem diyorsan buyur işte sana ASUS G1S-1A oyun canavarıymıs :)) en ayrıntılı şekilde incele
ewet sana katiliyorum elektronik sans isi ama fazla sorun cikartan urunlere de gitmemek gerek...
İstanbul da olanlar bilir . Casper ve Logosoft un TEM otoyolu üzerinde devasa bir binası var. Sorun çıktığını varsayalım ...adamlar Türkiye de yerleşik....Bir Toshiba ya da Acer ın sana sunacağı imkanlardan çok daha fazlasını sunabilirler.Karşında ''Servis'' değil ....''Üretici'' olacak ...Bu azımsanacak bir avantaj değil.!!!!
Ben olsam Casper 45 nm teknolojisini alırım ...
arkadaşlar aranızda casper notebook almayı düşünen varsa, şiddetle almamanızı öneririm. şu an kullandığım cihaz casper'ın bi notebook modeli. aldım alalı yüzüm gülmedi. ilk aldığımda fabrika çıkışı ram'i bozuk olarak geldi. daha sonra dvd sürücüsü bozuldu. harddisk'i kısa sürede bad sector oldu. daha sonra ekranı tamamen bozuldu. defalarca servise gitti geldi. servisi de çok yavaş çalışıyor. mahkemeye vermekle tehdit ederek cihazı sıfırıyla değiştirttik. yeni gelen makine de fabrika çıkışı bozuktu. usb yuvaları çalışmıyodu ve ram slotlarında sorun vardı.. geçtiğimiz günlerde de ekran kartı yandı. garantisi bittiği için servis yapmıyo ve 500$ tamir parası istiyo. soğutma fanı zaten hiç susmuyo ve kafa şişiriyo. yani bilgisayarı aldım alalı yüzüm gülmedi. yarın inşallah toshiba a200 1vl alıyorum, herkese de tavsiye ederim..
- 1
- 2