yeni nesil intel montevina laptop almak istiyorum. Amatör ve bilgisiz olduğum için görüşleriniz benim için çok önemli lütfen yardım ediniz. Düşündüğüm laptobun özellikleri şunlar :
- HP PAVILION DV6-1144ET
-Yeni Nesil Intel Montevina 1066 MHz. 2.53 GHz. 3 MB Cache Bellek P8700 İşlemci
- 4 gb ddr2 ram
-320 gb hard disk
-ATI Mobility Radeon HD 4650 Max. 2303 MB ekran kartı (1024 lük paylaşımsız olmalı)
- 15,6 inc ekran
FİYATI : 1.671,58 TL ( indirimli nakit)
teşekkür ederim
yardım edebilirmisiniz?
Güzel cihaz, fiyatı da gayet uygun.
Bu fiyata bu notebook gerçekten çok iyi. Kaçırmayın derim. Şöyle biraz araştırdım da. Normal notebook'lara göre biraz ağırmış ve pil dayanıklılığı normal derecede. Yani, devamlı seyahat eden biri değilim diyorsanız problem olmayacaktır. Ayrıca ekran kartında biraz ısınma oluyormuş ancak böyle bir canavarı notebook'ta soğutmakta pek kolay olmasa gerek. Bence bekletmeden alın.
güzelmiş. ama işlemcisi biraz zatıf geldi. onundışında güzelmiş. fıyatıda güzel.
İşlemci zayıf değil, P8700 gayet iyi bir işlemci.
senin verdiğin bi işlemciler sıralaması vardı. link versene abi bi;
Buyur abicim: http://www.notebookcheck.net/Mob ... arklist.2436.0.html
saol abi :)
iyi bi işlemciymiş. araştırdım da.
P8700 işlemci zayıf ise eğer alınabilecek dizüstülerde en az core i7 olmalı herhalde. O da orta seviye performans için :D. DV6 1144et stoklarda şu an yok diye biliyorum. Daha da ötesi HP dv6 serisinin performanslı dizüstüleri maalesef hiçbiryerde yok. Bu ayarda Samsung R522 FS06TR var. Ama fiyat sizin yazdığınızdan biraz yüksek. Toshiba A500-132'de mevcut değil. Biraz daha beklersiniz Windows7'li dizüstüler aynı donanım ile piyasaya sürülecektir.