Yardım Edebilirseniz Sevinirim!

PunKyPunCh
12-02-2010, 21:05   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
11 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2009

Başlık için genel bir konu bulamadığım için kusuruma bakmayın, bilgisayarla yıllardır haşır neşirim fakat daha önce böyle bi sorunla ne karşılaştım nede karşılaşanı duydum...

Gözlemlediğim bi kaç problem var umarım bi fikir yürütebilirsiniz... Evde 2 tane bilgisayar var biri ailem için diğeri benim için. Ailem için olandan ayrıca eMule kullanarak dosya çekiyorum. Sorun ailemin kullandığı 2. bilgisayarda... Sürekli donuyor... Önce sistem şişmiştir bi format atayım dedim çünkü 6-7 ay önce format atmıştım. Düzeleceğini düşünerek format atmaya çalıştım. Önce XP cd'sini boot etmedi acaba sorun DVD sürücüsündemi dedim sürücüyü değiştirdim gene boot etmedi. Sonra belki SATA girişleri çakışıyordur dedim SATA girişlerinin yerini değiştirdim boot etti formata başladım, sorunsuz tamamlandı. Driver, Güncelleştirmeler ve gerekli 3. Parti programlarını yükledim herşey sorunsuz çalışıyordu, Hafif takılmalar yaşadım bunları yüklerken bir kaç işlem birden yaptığım için ondandır diye düşündüm. Neyse bütün işlemleri bitirdikten sonra güzel bir şekilde çalışıyordu... Fakat ben ne zaman o bilgisayara bağlanıp dosya aktarsam kendi bilgisayarıma 2. bilgisayarda fare bile takılarak hareket ediyor dosya aktarımı bitincide devam ediyor bilgisayara reset atmadanda düzelmiyor. Ağır sitelere girerken takılmalar yaşıyor. Şuana kadar gözlemleyebildiğim problemler bunlar sizce problem ne olabilir?

(Bağlandığım bilgisayarın özellikleri: E5200 işlemci, Asus P5KPL Anakart, 1 GB RAM, 8700 GeForce Ekran kartı, 160 GB HDD)