yardım eden cennete gitsin:)

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
ramazan63
24-11-2005, 18:47   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

elimde ''Kworld Security TV PCI Video Capture Card''

tv kartı var ama cd sini kaybettim bana yardım edecek allahın kulları yokmu

msn:ya_sen_ya_hic_11@hotmail.com

tesekurler

Banned
24-11-2005, 22:39   |  #2  
Banlandı
1,204 mesaj

googleye Kworld Security TV PCI Video Capture Card driver yaz

büyük ihtimalle bulursun birşey çıkmazsa arama dizinini küçült

mesela sadece kworld security driver yazarsın inşallah cennete girerim.

hepimiz gireriz.

sehrikalp
24-11-2005, 22:52   |  #3  
Yıllanmış Üye
543 mesaj

Üreticinin sitesinde bütün sürücüler mevcut; sanırım 878 Conexant yongalı bir kartın var, onun sürücüsü de bu:

Resimde belli olmuyor ama, kartının üzerinde başka bir yonga varsa hepsi için sürücüler bu sitede var.

Son Düzenleme: sehrikalp ~ 24 Kasım 2005 22:55
ramazan63
25-11-2005, 00:11   |  #4  
OP Taze Üye
3 mesaj

sayın sehri kalp kardes ben senin sölediğin siteye girdim ordan bişey indirdim gerçekten bende bilmiyorum hangi modelin yazılımı olduğunu ama yükledi ama ne simge nede bişey var şu anda pc de sadece sağ alt köşeye saatin yanına kumanda işareti var başka da bişey yok birde demişsinki ''Resimde belli olmuyor ama, kartının üzerinde başka bir yonga varsa hepsi için sürücüler bu sitede var'' yonga nedir kartın üstünde sadece 5-6 tane kutucuk var ve bir tanesi işaretli o da PBG diye bir kutucuk baskada bişey yok bekliyorum yardımlarını.

sehrikalp
25-11-2005, 09:05   |  #5  
Yıllanmış Üye
543 mesaj

Resime göre sağ alt kısımtaki siyah entegre (en büyük olanı) devre-chip-yonganın üzerinde yazılı olanları buraya yazarsan daha fazla yardımcı olabiliriz sana. Orası çok önemli. Bu arada XP, WinME, Win98 hangisini kullanıyorsun? Bu arada trayde(saatin yanında) kumanda simgesinin çıkması uygulamanın yüklendiğini gösteriyor. O kumanda simgesinin üzerine çift tıkladığında hata veriyor mu, veriyorsa o hatayı da burada belirtmen gerekiyor.

ramazan63
25-11-2005, 20:51   |  #6  
OP Taze Üye
3 mesaj

ilgilendiğin için teşekür ederim kardes sana istediklerini söleyim ben hemen o sölediğin chipin üstünde aynen şunlar yazılı;

conexant fusıon 878 a
25878-13
cb6108 3
0005 korea

ben sana olduğu gibi yazayım sen ne yararsa al ok birde kumandaya çift tıkladığında hata felan vermiyor sadece sunlar çıkıyor exit-about ve setting seçenekleri var kurduktan sonra masaüstünede hiç birşey gelmedi ondan sonra bir windows xp service pack2 kullanıyorum..
teşekürler....

sehrikalp
27-11-2005, 19:50   |  #7  
Yıllanmış Üye
543 mesaj

TV kartının uygulaması yükleniyorsa driverinde yüklenmiş olması gerekiyor. Başlat menüsündeki programlardan bu uygulamayı çalıştırabiliyor olman lazım. Bugüne kadar kullandığım TV kartlarının uygulamaları driver yüklenmeden çalışmamıştır. Senin TV kartı şu an neden göstermiyor açıkçası anlayamadım. Yani traydeki simgeye tıkladığında settings (ayarlar) bile çıkıyor ama icraat yok. Peki ayarlara girip kanalları tarrattın mı?