merhabalar.Ben zamanında bir korku filmi izlemiştim ama ismini hatırlıyamıyorum.filim hakkında şunları hatırlıyorum anlattıklarımdan sonra filmi biliyorsanız ismini söylerseniz sevinirim.filmin konusuna gelince bir şatoda geçiyordu.o şato eskiden delilerin bulunduğu bir tımarhaneymiş ama bazıları bu delileri diri diri yakıyorlardı.sonra aradan tabi yanlış hatırlamıyorsam 50-100 yıl geçiyordu ve o yakanların sülalelerinden kişilere mektuplar geliyorlardı ve o şatoda kalmaları isteniyordu.sonrası malum delilerin ruhları onlardan intikam alıyorlardı filan...ismini bilen varsa söyliyebilirmi?şimdiden teşekkürler...
yardım edermisiniz?
bende korku filmlerini çok severim ama anlattığın senaryoda o kadar çok film var ki ama bu senaryoya en yakını davetiye falan gönderilmesini düşünecek olursak...
House On Haunted Hill
Lanetli Tepe geliyor aklıma...
filmin özeti : garip bir davet alan 5 kişi bir evde toplanırlar. davetiyede bir eve gelmeleri ve evde bir gece geçirmeleri yazmaktadır bunu başaran ise 1 milyon dolar alacaktır. ama davetlilerin bilmedikleri b,r şey vardır davet edildikleri bu ev psikopat Dr. Vanacountdan başkasına ait değildir.
Son Düzenleme: cbilgen13 ~ 10 Mayıs 2009 13:47
69 PC 69çok saol.dediğim film buydu saolasın.rica ederim sorun çözüldü ise ne mutlu bize...
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
260 mesaj
@cbilgen13 bravo! afişi görünce ben de hatırladım. starda en az ıkı defa gösterildiğini hatırlıyorum. filmde Famke Janssen oynuncular arasında.
Son Düzenleme: setare ~ 10 Mayıs 2009 14:08