ARKADAŞLAR BENİM BİR FLY TV PRİME 34 ADINDA BİR TV KARTIM VAR ÖNCEDEN ÇALIŞIYORDU YENİ BİR WEBCAM ALDIM ALDIKTAN SONRA SORUN VERİYOR VİDEO BİR SORUNLA KARŞILAŞTI KAPATILMASI GEREKİYOR DİYOR BU SORUNUN CAM LA ALAKASI VAR MI BU SORUNU ÇÖZMEK İÇİN NE YAPABİLİRİM YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
YARDIM EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM
Webcam'in ve tv kartının driverlarını sil tekrar yükle.Birde webcam'i çıkart dene bakalım sorun çıkıyormu?
sağol denedim ama driverı kaldıramadım bunada yardımcı olursan iki kat sevineceğim
driver kaldırma hakkında nasıl sorunun var tv kartının driverını mı kaldıramadın. denetim masası program ekle kaldrıdan kaldırılmıyor mu.? Eğer kaldırılmıyorsa programın unuistal bölümünden yap.
bir önerim daha olacak donanım ekle!den donanımlarını bir tara yeni bir aygıt yüklemek istiyorsa bak hangisi sorun bu da olabilir.
driverı kaldıramadım
program kalkıyyorda driver kalkmıyor
evet yav seni de uğraştırdım kusura bakma boşver sonra bi ara halletmeye çalışırım
delikanli53driver kaldırma hakkında nasıl sorunun var tv kartının driverını mı kaldıramadın. denetim masası program ekle kaldrıdan kaldırılmıyor mu.? Eğer kaldırılmıyorsa programın unuistal bölümünden yap.bir önerim daha olacak donanım ekle!den donanımlarını bir tara yeni bir aygıt yüklemek istiyorsa bak hangisi sorun bu da olabilir.