Kaspersky 6.0 yükledim unistall dosysına ne olduysa kaldıramıyorum programı,ne yapabilirim
YARDIM Edin Format atmak zorunda kalcam
- 1
- 2
denetim masasından program ekle kaldıra gel ve kaspersky i kaldır
www.kaspersky.com da kaspersky anti-virus 6.0 uninstaller benzeri bir ifade aratırsan bulabilirsin
bu da olmazsa www.ccleaner.com dan ccleaner programını indirip silmeyi dene aklıma başka bişey gelmedi
Arkadaslar denedim program ekle kaldırdan da olmuo
myuninstaller ya da youruninstaller ile kesin kaldırırsın..
PROGRAMI TEKRAR KUR SONRA KALDIRMAYI DENE.
En hızlısı program files klasöründen kaspersky klasörünü shift+del yaaprak silmek.Ama tamamen silinmez,regseeker(() adlı programdan registryde kaspersky yaz arattır ve çıkanların hepsini sil.Ayrıca program files içinde common files klasöründe kaspersky klasörünü de sil.Hadi kolay gelsin ;-)>
arkadaşlar mantıklı olun ne my uninstalı yada diğer alternatifler kolay yolu var zaten
pcyi güvenli kipte aç dostum ve msconfigten kaspersky ile ilgili ne varsa çentiğini kaldır ayarları kaydet sistemi yeniden başlat rahatlıkla kaldırabilirsin bu ayardan sonra.kaspersky 2006 devre dışı bırakılamadığı için sistemde kalkmıyor blokluyor uninstali.
ARKADASLAR tesekkür ederim sorunu cözdümmm
Nasıl çözdün ? onuda yaz bari :) bu kadar tartışıldı.
stimulate04PROGRAMI TEKRAR KUR SONRA KALDIRMAYI DENE.bunuda denemistim olmadı saolsun arkadaslar cesitli önerilerde bulunmus bugun okudum sinirlendim frmat attım ii de oldu suan avasy antivirüs kullanıorum
Regeditten silmeni tavsiye edecektim ki çakmışsın bile formatı :) Napalım sağlık olsun artık yapacak bişey yok. regedit e iyiki hiç bulaştırmamışız seni sakat bölge :) Kaş yapayım derken göz çıkartılabilecek bi yer... Saygılar
Regetit lede ugrastım bilmeden ama yine olmadı bana regetit hakkında biraz bilgi verirmisin ordan programları nasıl kadrıyruzz???
ugrasmayı bende seviyrum ama sinirlerimi iyice bozdu virüs yakalıo sil diyorum tekrar aynı secenegi cıkarıo
SEn ne kullanıosun??
Sen hic bi sorun yasmıosan istendigi zaman kaldırılabilosa Bende kullanıyım Avast tan iyidir heralde nerden bulabilirim bu sürümü
bende 5.0 ı kullanıorm çok memnunum tavsiye ederim.avasttan iyidir
CU_GS7 Arkadasım tesekkür ederim ama verdigin link te 5.0.388 in ingilizcesini bulamadim italyan ca ve almanca dilleri var yinede saol
- 1
- 2