arkadaşlar yeni bir hard disk aldım ve xp,yi kurdum kurdum ama açılışta şöyle bir sayfa veriyor.
Press<0,1,2,3,4,5>keyto choice network RPL Server
O),Boot From Local Disk
1)Netware RPL Server
2),Windows NTAS RPL Server
3),Lan Server RPL Server
4),Lan Manager RPL Server
5),Other RPL Server
bunları gösteriyor ve O,a basınca Boat Form CD:geliyor ve ondan sonra açılıyor bunun sebebini öğrenebilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim.
yardım edin lütfen arkadaşlar
Bios dan disk açılış sırasınında xp yi kurduğunuz disk 'i seçiniz. Büyük ihtimal bios disk ayarlarıyla alakalı bi durum.
teşekkürler arkadaşım demekki bios ayarından yapıyormuş inşallah bugün deneyeceğim çünkü açılışta F10 denedim olmadı F12 denedim olmadı ama bugün mutlaka yeniden deneyip yapmalıyım ilgin için sağol.
arkadaşım biraz geç cevap yazdım ama kusura bakma .senin dediklerini yaptım fakat yine değişen bir şey olmadı.bunun başka bir yolu yokmu acaba.birde işyerindeki bilgisayarın cd-rom,unda şöyle bir sorunum var.cd-rom çalışıyor yani müzik dinliyorum+cd,leri çalıştırıyor fakat cd yazdırmaya gelince istediğim dosyayı ekliyorum yazdır diyorum direk belgelerim sayfası geliyor yazlım tamamlandı kaydedildi diyor fakat bakıyorum cd bomboş bunu nasıl ayarlıya bilirim yardımcı olursan sevinirim.