pc masaüstüne gelince donuyor xp yi baştan kurdum yine aynı yine aynı lütfen yardım edin
yardım edin lütfenn
güvenli modda açlıldı mı! burada da problem var mı?
güvenli modda açıyorum pc yi açmak için sistem geri yüklemeden bir gün öncesine alıyorum yoksa başka türlü açılmıyor
bi de pate.b virüsü mü ne varmış o girmiş olabilir diyorlar
xp'yi kurduktan ne zaman sonra bu hatayı aldın.
sen at bi format daa, sora hicbir program, sürücü veya dosya yüklemeden temiz bi kurulumla antivirüs yükle(nod32 onerimdir) ve internetten güncellestir. daha sora yüklemeye basla otekileri... bu senin icin en hayırlısı olur ;)
xpyi kurduktan bir kaç gün sonra oldu baştan bir daha kurdum bir kaç gün sonra yine aynışey oldu.
elaziglisen at bi format daa, sora hicbir program, sürücü veya dosya yüklemeden temiz bi kurulumla antivirüs yükle(nod32 onerimdir) ve internetten güncellestir. daha sora yüklemeye basla otekileri... bu senin icin en hayırlısı olur ;)teşşekkürler denicem
güvenli modda virüs taraması yapmanı öneririm. eğer bilgisayarına virüs girdiğine inanıyorsan. böylede olmuş olabilir. avg virüs programının güncel sürümü ile bir kontrol et.
En guzel AV. Kaspersky Internet Securıty ındır kur guncelle butun sıstemını tarattır. Adaware ve Webroot Spysweeper programını kur guncelle ve guvenlı kıpte tarattır.Bu 3 program ıle sorunun kokten cozulur.
Kasper ıcın 3 aylık yasal key http://62.134.200.252/cobi/relicense.php
ayrıca başlangıçta çalışan bir programda buna neden olabilir.
çalıştır/msconfig/genel/ sistem hizmetlerini yükle seçeneği onay işeretini kaldırdıktan sonra restart yap. eğer sorun gidermezse onay işaretini tekrar işeretle. testart yap.