Arkadaşlar birkaç zamandır flaş belleğimde new folder virüsü var.Ama virüs düne kadar bilgisayarıma birşey yapmıyordu.Dün flaş bellek üzerinden film izledim.Daha önceden girdiğim halde ne görev yöneticisine girebildim nede kayıt defteri düzenleyiciye.Arkadaşımın bilgiayarında bu sorunla karşılaştığımızda combofix i yükledik üstünede bullguard antivürüsü yükledik ve bilgisayar yeniden başladı herşey normale dönmüştü.Bende hemen işe giriştim combofix i çalıştırdım daha sonra o işlem bitmeden bullguard antivirüsü kurdum combofix birşeyler yazdı ve bilgisayar kendiliğinden kapandı.Yeniden başladığında ortalıkta sadece fare var.Hiçbir simge gözükmüyor.Ayrıca new folder etkisiylede görev yöneticisine ulaşamıyorum.Elim kolum bağlandı.Güvenli kipte başlatıyorum olmuyor.Ayrıca bilgisayar deli gibi çalışıyor lütfen yardım edin arkadaşlar.bilgisayarda çok önemli bilgilerim var arkadaşlar format atamam.Ayrıca bilgiayarı ilk çalıştırdığımda RECOVERY DVD si yapmıştım onu bilgisayara taktığımda C ve D en baştaki haline mi döner yoksa sadece vista nın kurulu olduğu sürücü mü eski haline döner ?
yardım edin!!
yardımınız için teşekkür ederim fakat bunları nasıl çalıştıracağım ya da nasıl kullanacağım ayrıca linux olmasının bir sıkıntısı olabilir mi biraz daha açıklarsanız sevinirim
ISO dosyalarını Nero veya benzeri bir kalıp yazma programı ile CD'ye yazdırın. Bilgisayar açılırken Boot sürücüsünü disk sürücünüz olarak belirleyin. İşletim sistemi CD'den çalışacaktır. Bilgisayarınıza zarar vermez. Bilgisayarı kapattıktan sonra yaptığınız tüm işlemler silinir (Mesela bir dosya indirdiğinizde o dosya RAM'de durur. Eğer Harddiskinize kaydetmezseniz bilgisayar kapandığında silinir o dosya.) Harddiskinize eriştikten sonra ihtiyacınız olan bilgilerin bir kopyasını alıp bilgisayarınıza format atın.
çok teşekkür ederim birde labtopu aldığımda bana herhangi bir kurulum cd si gelmedi bana recovery dvd si yapmam önerildi ilk açtığımda bende recovery dvd si yaptım.Şimdi bilgisayarı recovery dvd si ile başlatım ilk ayarlara döndğrsem acaba sadece işletim sisteminin olduğu sürücü mü eski haline döner yoksa tüm sürücüler mi?
Sisteminiz yeterliyse, bilgisayarınıza Windows 7 kurun. Eski dosyalarınız "Windows.old" klasöründe depolanacaktır. Bu şekilde dosyalarınıza ulaşabilirsiniz.
evet o da olabilir windows 7 yi indirdikten sonra onuda dvd ye çekip dvd ile başlatmak gerekecek yanılmıyorsam çünkü hiçbir şekilde ne görev yöneticiye ne de masaüstü simgelerine araç çubuklarına erişemiyorum
evet o da olabilir windows 7 yi indirdikten sonra onuda dvd ye çekip dvd ile başlatmak gerekecek yanılmıyorsam çünkü hiçbir şekilde ne görev yöneticiye ne de masaüstü simgelerine araç çubuklarına erişDeneyebilirsiniz. Sonuçta bir yöntem, hemde aşina olduğunuz bir yöntem. Linux çalıştırmakla uraşmazsınız, gerçi uğraşılan birşey mi bilmiyorum ama...
çok teşekkür ederim birde labtopu aldığımda bana herhangi bir kurulum cd si gelmedi bana recovery dvd si yapmam önerildi ilk açtığımda bende recovery dvd si yaptım.Şimdi bilgisayarı recovery dvd si ile başlatım ilk ayarlara döndğrsem acaba sadece işletim sisteminin olduğu sürücü mü eski haline döner yoksa tüm sürücüler mi?Recovery dvd si yapın dendiyse demektir ki sisteminiz HP. Eğer hp ise recovery dvd sini boot edip çalıştırdığıızda karşınıza iki seçenek çıkar Standart kurtarma için K tam kurtarma için B tuşuna basın şeklinde. Siz standart kurtarmayı seçtiğinizde hiçbir dosya silinmez sadece kayıt defteri ve sistem dosyaları yeniden yüklenir, ancak sonradan yüklediğiniz programlar çalışmaz. Tamamını silip yeniden yüklemelisiniz.
Standart kurtarmayı seçip sisteminizi açın, dosyaarınıza birşey olmaz.
hayır sistemim ne yazık ki HP değil FUJITSU-SİEMENS onda da varmıdır böyle bir recovery seçeneği?
Fujıtsu-Siemes Pa-3553 vista home premium