Arkadaşlar öncelikler herkese merhaba
Burda size bir kaç soru sormam gerekli, lütfen bildikleriniz yada önerilerinizi yazın. Bilgisayarım artık eskisi gibi değil, çaresiz kaldım. Belki sizde aynı sorunları yaşadıysanız bana yardımcı olabilirsiniz.
1. Problemim :
Bilgisayarım : Laptop ( Casper )
İşlemci : Intel(R) Core(TM)2 Dua CPU T7250 @ 2.00 GHz 2,00 GHz
Bellek (RAM) 1014 MB
Sistem türü : 32 bit İşletim Sistemi
Sistem bilgilerim bunlar, gelelim problemlerime ...
BU 1. PROBLEMİM VE ÇOK ÖNEMLİ LÜTFEN İLK ÖNCE BUNA CEVAP YAZIN
Bilgisayarım CD'yi okumuyor. Işık yanıp sönüyor ama hiç bir hareketlilik olmuyor. Lütfen yardım edin :(
2. PROBLEMİM :
Ben msn de iken bir mavi ekran çıktı önüme. O günden sonra bir oyunu açtığımda 30dk. oynayabiliyorum ve pc kendini kapıyor. Laptop olduğu için çok tozlanmış ve gidin içini temizletin yazıyor diğer forumlarda. Ancak 1 saniye için de mi tozlandı bu bilgisayar. Geçen senenin tam başında aldım bu pc yi. Hiçbir oyun oynayamaz oldum. Hadi oyun oynanır hale geldi bilgisayar ama pc cd okumuyor :( Lütfen yardım edin.
3. PROBLEMİM :
Güncellemeleri yüklüyordum. Uzun bir güncellemeydi. Fiş takılı değilmiş ve bilgisayar güncelleme sırasında kapandı. Bildiğiniz çöktü diyebilirim. CD yi taktık yükledik pc eski haline döndü dosyalarda yerindeydi ancak o dosyaları birdaha yüklemişti. C de 2 GB boş ver var D de 26. C'ye birşey yüklemekten korkuyorum ne yapayım o dosyaları sileyim mi.
4 PROBLEMİM :
O olaydan sonra bazı klasörlerin ismi mavi oldu neden ?
5 PROBLEMİM :
Msnde maillerime bakarken bir daha şifre yazdırıyor. Eskıden otomatik giriyordu.
6 : PROBLEMİM :
Oyuna girince pc çok yüksek bir ses çıkarıyor kapatınca pc yi o sesin ne denli fazla oldugunu anlıyorsunuz.
LÜTTTFEEEEN YARDIM EEEDDİİİN ):