Arkadaşlar ben oyun oynarken arada bir kasmalar giriyor. Oyuna giriyorum rahat rahat oynarken birden kasma giriyor ama 1 dk sonra falan geçiyor. Grafiklerden desem en düşük ayarlara çektiğimde de aynı en yüksek ayarlara çektiğimde de. Sadece bir oyunda değil tüm oyunlarda yapıyor bunu. Virüs desem Kaspersky Antivirüs 2013 ile tarattım bilgisayarı hiçbir virüs yok. Güncellemelerden dolayı desem güncellemelerde kapalı. Isıdan olsaydı kasma olayı 1 dk sonra geçmezdi. Nedir benim sorunum bi çözüm bulun :(
Yardım Edin :(
Kesin birşey demek zor HDD den olabilir bir ihtimal varsa başka bir disk de dene birde veya kasper e rağmen cpu yu %100 e vurduran bir virüs olabilir bi sürü ihtimal var ..
Hd tune indirip bir test et istersen healt kısmına vs bak sorun varmı hdd yüzünden oyunlarda takılmalar olabiliyor...
Senin disk ayvayı yemiş biraz muhtemelen ondan takılıyor bozuk bölümler var sanırım programda bad sector var onla bir tarama yap bakalım biraz uzun sürebilir bu ama.
Error scan bölümü :) tarama yapın orda bitince fotosunu buraya koyun.
Belki diğer bölümde var nerden biliyosun neyse dostum senin sorunun hdd den bence %100 emin değilim ama başka bir neden göremiyorum yakınlarda pc ci varsa götür bir baksın onda başka hdd de vardır test eder hem
Bad sector görünmüyor ancak diğer bölümde bozuk noktalar görülüyor oyunları gamebooster ile açıp deneyin birde arka planda sistem kaynaklarını kullanan bir uygulama varsa kapatır gene olursa dediğim gibi parçaları test etmek gerekir hdd den başlayarak.