arkadaşlar hile indirdikten sonra böle oldu
yardım edinn...
tam bi fikrim yok ama virüs bulaşmış gibime geldi. başlat menüsüne "c:" yazıp enter'a basarak yada resimdeki pencerenini sol tarafındaki "Yerel Disk c" yada "d" ye tıklayıp girmeyi dene.. ne olduğu konusunda hiç bi fikrim yok..
öncelikle teşekürler ben c ye veya d ye rahat bi şekilde girebiliyorum
bde adında sanırım disk ya da dosya şifreleme programı gibi birşey yüklemişsiniz. ve bu program tam anlamıyla sistemden kaldırılmamış. daha doğrusu bir şekilde silinmiş ancak kayıt defterinde uzantıları kalmış. programı tekrar kurup doğru bir şekilde kaldırmanız gerekiyor.
mmm+ adlı programı kullanabilirsiniz ya da glary utilities varsa bağlam menüsünden düzenleyebilirsiniz .
çok teşekür ederim yardımlarınız için ama ben bilgisayarda acemiyim tam olarak nasıl yapacağımı tarif ederseniz sevinirm yada programlar için aktif bir link verirseniz çok sevinirim teşekürler
Kardeşim bildiğim kadarıyla aganigi naganigi tarzı sitelerde gezinmişsin.Eset bunları yakalayamaz.Bilgisayarına virüs yerleşmiş.Artık sistem dosyası olarak görünen bir virüs.Yapman gereken tek şey (bildiğim kadarıyla) format atmak.Yoksa geçmez.Bir daha da bu tarz sitelere girme.(deneyimliyim )
http://www.tamindir.com/program/6897/MMM_Free.htm << bu linkten indirebilirsin