arkadaşlar kasasız pc ler çıktı biliyosunuz ve bende alıcam.fakat iki marka var casper mini pc ve vestel all in one pc bunlardan hangisini almalıyım yardım edin bana çok kakarsızım ayrıca özelliklerinide bilmiyorum,dvd sürücüleri varmı?ağır çalışırlarmı?kullanan varsa yorumları bekliyorum kullanmıyanlarda yorum yazsın görüş lazım bana arkadaşlar acilll ...
yardım edinnn!!!kasasız pc ler hakkında!!!
hiç önermem atom işlemcş kullanıolardı onlar galiba atom işlemcide dandiktir ben olsam almam hepsiburada.com'da en çok satan pclere bak onlar sana göre oyun içinde idealdir fos o bilgisayarlar windows vista gibi çok reklamı oldu fos çıktı önermem ben
ya ben nete gircem baka bi işim yok sadece bu iki pc nin özellikleri lazım bana,sitelerinde fazla açıklamamış,dvd sürücüleri ve uzaktan kumanda imkanı varmı her ikisininde?
Aynı mac ler gibi, buyur bu da özellikleri:
:: 19" WXGA Panel (49 ekran)
:: Vista Starter Microsoft işletim sistemi
:: 1440 X 900 Çözünürlük
:: Intel® Atom N270 İşlemci teknolojisi (512K Cache, 1.60 GHz, 533 MHz FSB)
:: 1.60 Ghz İşlemci Hızı
:: Orijinal Microsoft Vista Starter Edition Türkçe İşletim Sistemi
:: 1 GB DDR2 RAM
:: 160 GB SATA Hard Disk (Sabit Disk) Kapasitesi
:: TV kartı
:: Bütünleşik Ekran Kartı
:: 4 adet USB Girişi
:: Ethernet (LAN) Girişi
:: Dahili Entegre Hoparlör
:: Wireless
:: Kablosuz Klavye ve Mouse
:: 12V DC Maksimum 70W
bunu alacağına dizüstü al, daha iyi.
ya bu pc nin fiyatı 800 tl ,bu fiyatada leptop yok benim bütçem bu ,ayrıca arkadaşlar sizden şunu istiyorum ben bulamadım bu pc lerin dvd sürücüleri monitöre dahil mi? bunu istiyorum
ya vestelin sitesinde var ,casperda da aynı şekilde
atom işlemciyle mac gibi demek yanlış olur arada çok büyük performans farkı var. bunun yerine laptop almakta olabilir ama laptopları kullanmak her zaman rahat olmayabilr. kesinlikle performansından yakınmaya başlayacaksınız.
dizüstü al valla ben bu pc leri kim alır diyodum
bak bu ürün tam bi internet dizüstüsü http://www.vatanbilgisayar.com/l ... ils.aspx?I_ID=39993 hem 1.3kg her yere taşırsında 530 tl geriye paran bile kalır