yardım etmek isteyen arkadaşlar acele yardım

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
free_x_man
05-01-2005, 19:04   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
475 mesaj

arkadaşlar ben şu an internet kafeden bağlanıyorum sorunum çok büyük.buradaki işletmeci benim nickim ile internete bağlanıp sohbet odalarında benim chat dostlarım la kabaca konuşup kavga ediyor ve bu arkadaşlarımla aramı bozuyor.yahoo ıc@ vb.ortamlarda beni dostlarıma karşı rencide ediyor.şu an eminim ki benim nicklerim işletmecinin elinde.fakat bunu kanıtlayamıyorum.sizden istediğim bu işletmecinin   chat ortamında hangi nickle hangi kanalda chat yaptığını öğrenmemi sağlamanız.anlatabildim umarım.yani bir başka deyişle kafeye geldiğim zaman oturduğum pc den o anda örneğin yahoo da  bu işletmecinin hangi nickle dolaştığını ve mesajlaştığını öğren mek.lütfen allah aşkına ne kadar bilginiz ve fikriniz varsa bana aktarmaya çalışın.biliyorum bu biraz  suistimale açık bir konu ama inanın niyetim kötü değil.en azından kullandığı nicki öğrenip elimde bir kanıt göstermek istiyorum.çok sağolun.şu an moralim çok bozuk.bundan başka bir yolum yok.