Size Öyle Bir Soru Soracağım Ki Kimse Bulamaz
İŞTE SORU:
İnsan Neden Ağzından Nefes Alır ?
Bulunda Görelim :D
konu yanlış yerde
başka bir yerinden alsaydı takanabilirdi ondan:)
boşboşuna gereksiz yzılar yazmayın...
forum belediye çöğlüğüne döndü :D
Siz Buna Saçma Diyorsanız Sanırım 1 Hafta Önce Birisi Windows 8 Çıkış Tarihi Yazmıştı O da Saçmaydı Canım İstedi Açtım Düzgün Bir Soru Sordum Örnek:Klavyem Virüslendi Herkez Hocaya Okut Dedi Bu Saçmamı DeğYazı başlığınıda atlayıp konu başlığını dikkate alsaydın belki bukadar tepki almazdın.
İşletim sistemi alanına İnsan organını yerleştirdin.
Ayrıca senin bahsettiğin konuda soruyu soran kişi çelişkili konuşuyordu.
Alay onun çelişkili sözlerineydi.
RAP yazma arkandayım demektir. Kalvye bunu Fonksiyon bazında tek tek yapadığı gibi virüs olmadığınıda idda ediyor. Sorun Bizden kaynaklanıyor olmasa gerek diye herkes alyaını yapar.
Klavye RAP yazıyor diyip ortaya atılcaksınız nedenini soracaksınız virüs var dediğimizde hayır diye cevaplayıp başka neden arayacaksınız. Klavye kırık değil MAÇ da kullanmıyorsun Kablolarda da sorun yok İşletim sistemi de 3-4 aylık Forma girince yazıyor.???
Şimdi sorunun cevabı öylede böylede virüs. Forum meta ve taglarla RAP kelimesini, otomatiğe bağlamıştır Sisteminiz bunu yazar virüs olduğunu tespit edemez yada virüs bulaşmıştır kendini copy işlemine yapıştırmıştır yada keyboarda stabil etmiştir.
Cevap her koşulda virüğs çıkarken cahil gibi hayır diyenlede alay geçilcek elbet...!!!!
Yazı başlığınıda atlayıp konu başlığını dikkate alsaydın belki bukadar tepki almazdın.tmm
İşletim sistemi alanına İnsan organını yerleştirdin.
Ayrıca senin bahsettiğin konuda soruyu soran kişi çelişkili konuşuyordu.
Alay onun çelişkili sözlerineydi.
RAP yazma arkandayım demektir. Kalvye bunu Fonksiyon bazında tek tek yapadığı gibi virüs olmadığınıda idda ediyor. Sorun Bizden kaynaklanıyor olmasa gerek diye herkes alyaını yapar.
Klavye RAP yazıyor diyip ortaya atılcaksınız nedenini soracaksınız virüs var dediğimizde hayır diye cevaplayıp başka neden arayacaksınız. Klavye kırık değil MAÇ da kullanmıyorsun Kablolarda da sorun yok İşletim sistemi de 3-4 aylık Forma girince yazıyor.???
Şimdi sorunun cevabı öylede böylede virüs. Forum meta ve taglarla RAP kelimesini, otomatiğe bağlamıştır Sisteminiz bunu yazar virüs olduğunu tespit edemez yada virüs bulaşmıştır kendini copy işlemine yapıştırmıştır yada keyboarda stabil etmiştir.
Cevap her koşulda virüğs çıkarken cahil gibi hayır diyenlede alay geçilcek elbet...!!!!
Soru kandırmaca sorulmuş
İnsanlar sadece ağzı ile nefes almaz
Nefes alma 3 şekilde olur
1 Burundan (en sağlıklısı)
2 Ağızdan (Zorunlu hallerde vücut otomatik olarak alır ki havadaki mikro organizmaları da ağıza çeker)
3 Deriden (deri de kendi antolojisinde bir çeşit solunum yapmaktadır)
Soru kandırmaca sorulmuşHaklısın.Ama ben 4'üde eklemek istiyorum:G*tümdende nefes aldığım olur.Mesela maçta 2. devrede son dakkalarda yaşadığım olay...
İnsanlar sadece ağzı ile nefes almaz
Nefes alma 3 şekilde olur
1 Burundan (en sağlıklısı)
2 Ağızdan (Zorunlu hallerde vücut otomatik olarak alır ki havadaki mikro organizmaları da ağıza çeker)
3 Deriden (deri de kendi antolojisinde bir çeşit solunum yapmaktadır)