Bize ne bundan ya git kendin naparsan yap CHIP ONLINE forumu yani git muhabbetAynen katılıyorum ne kadar konu dışı olsada gına geldi artık bu kız mevzularından ne yapıyorsan yap bu senin özel hayatın kimseyi ilgilendirmez benimde böyle mevzularım oldu zamanında ama hiç bir zaman kimseye açmadım bu konuları çünkü kimseyi ilgilendirmiyor
yardım kızlar hakkında
yav usta bunlar boş işler senin daha yaşın kaç başın kaç daha niceleri çıkıcak karşısına herseferinde chipe sorarsa ohoooo valla bu mevzulardan güzin ablanın web sitesi gibi olduk bu kızların alayı yalan dolan zamanında bende çokk üzüldüm bu mevzularda ama alıştım artık He bu arada şimdi aklıma geldi konuyu yazan arkadaşa tavsiye kendini sevilmeye terket bu herşeyi açıkılıyor
Semih Özyürt a kaılıyorum. bu yeni yetme kızların alayı yalan dolan. evet bu çok doğru. önemli olan yalana dolana alet ettirmeyecen kendini. olay budur. yalnız kızları da üzmeyin. kullanmaya çalışmayın. yazıktır. aynı şeyler sizin kız kardeşinize yapılsa ne yaparsın. böyle düşünün. o nedenle hiçbir zaman efendiliği doğruluğu dürüstlüğü elden bırakmayın. bu kadar..
capanoğlu sanane konuyu adminler kapatsın......
capanoğlu sanane konuyu adminler kapatsın......Ben kapasınlar demiyorum ki zaten sen böyle bir foruma böyle ayak işlerinle meşgul ediyorsun.
Gelmişsin artislik yapıyorsun gördüğün gibi mesaj atanlarının %51 senin bu konuna karşı bende dahil.Son Düzenleme: CapanQGLU ~ 02 Ekim 2009 00:11
gereksiz diyen arkadaşlar neden yorum yazıyorlar onu anlamadım ???
bende forumda gezerken çoğu konu görüyorum gereksiz
hepsine gereksiz yazsam nasıl olur diye düşündüm de :)
dostum bak foruma actığın konulara bakılırsa hep karı kızla alakalı teknoloji veya insanlara yardımcı olma baabında hiç bir yanıt veya konu açılmamış capanoğlununda dedigi gibi hep ayak işlerini gördürüyosun millete kimse sana cevap yazmak zorunda değildi ama yazdı sen ne yaptın don lastiği gibi uzattıkça uzattın artık sana cevap yazıcaklarınıda sanmıyorum.Millet seninlemi ugraşıcak işine mi bakıcak + millete karşı gelmende cabası eğer yüreğin varsa ki olduğunu sanmıyorum cıkar konuşurdun kızla burda kimse senin akıl hocan degil.
dostum bak foruma actığın konulara bakılırsa hep karı kızla alakalı teknoloji veya insanlara yardımcı olma baabında hiç bir yanıt veya konu açılmamış capanoğlununda dedigi gibi hep ayak işlerini gördürüyosun millete kimse sana cevap yazmak zorunda değildi ama yazdı sen ne yaptın don lastiği gibi uzattıkça uzattın artık sana cevap yazıcaklarınıda sanmıyorum.Millet seninlemi ugraşıcak işine mi bakıcak + millete karşı gelmende cabası eğer yüreğin varsa ki olduğunu sanmıyorum cıkar konuşurdun kızla burda kimse senin akıl hocan degil.teknolojiyle alakalı ne yazayım zten lise son web tasarımı okuyorum... ben artık teknolojinin kitabını yazdım birazda karı kız işlerine bakıyorum.... karşı çıkıyolarsa banlasınlar...Son Düzenleme: bolbol ~ 02 Ekim 2009 19:27
teknoloji sadece web tasarımıyla bitseydi millet öğrenir alimbeni tanımıyosun hakkında ne biliyosun 12 yıldır pc kullanıyorum artık kendimi aştım. Ancak takıldığım bir yer olursaki çok istisna amcam bilgisayar mühendisi sorumun cevabını burda günlerce bekliyceme gidip ona soruyorum tak diye hallediyo.
benimde teyzem japonyada elektronik mühendisi xD sony kamera lcd tv falan yapıyo
Banlayın beni....... Zaten forma girmem gereksiz etrafım teknoloji hastalarıyla kaynıyo.....
Bırakkk,bu forumda olay bumudur. paso kopyala yapıştır yapmak mı. massas diğer konuda doğru söylemiş..
İki WEb Tasarmı okumayla kimse teknolojinin kitabını yazmaz herhalde kafa bir tek karıya kıza çalışıyor senin yok ortam nasıl olur yok ben kankimi nasıl tavlarım bir günde bu forumun amacına uygun konu aç ihtiyacın yoksada daha fazla Chıpin adını kötüye çıkarma diğer konu dışı var diye cılkını çıkarmanın manası yok değil mi ? Böyle fan fin konularla sonra millete malzeme çıkıyor daha dün örneğini gördük.
ediyo zaten sürekli ist.te olacak diye bişey yok adam mühendis yurt dışına çıkıyo..