ya arkadaşlar bizim sınıfta bir kız var geçen sene teklif ettim reddetti. Arkadaşlığımız falanda kalmadı fakat bu sene ara ara bana bakıyo tam baktığını fark ettiğim anda kafayı çeviriyo neden acaba?
yardım kızlar hakkında
sana bayılıyor tokat atarsa dudagın dan öp kız milleti bayılır buna
hayt canını yerim=)) kardaş ne yap biliyomusun bu aralar biraz daha süz aynen dewam ediyorsa çık karşısına açık açık konuş...
Bize ne bundan ya git kendin naparsan yap CHIP ONLINE forumu yani git muhabbet forumuna
Bence biraz daha kes kardeş gözlerle.Ama bu sefer ondan bekle teklifi.Çünkü bi yerleri kalkabilir eğer gene teklif edersen :D
Baktın harbiden bu kız sana bakıyor artık gözlerini senden alamıyosa git çağır konuş !
başka bir ihtimal yok mu ? hafta ya kadar süzüp bakalım duruma
sakın hemen çıkma teklifi yapma . Değerin azalır . Başka kızlarla hoş beş sohbetler yap . Mesala kızın arkadaşlarıyla ve ona biraz uzak kızlarla .Kzlar senin hakkın da olumlu düşüncelerini ister istemez kıza anlatırlar ( dedikodu yani ) . Kızın ilgisi daha artar ( kıskançlık gibi ) .Herşeyi zamana bırak . Doğal ol .
sakın hemen çıkma teklifi yapma . Değerin azalır . Başka kızlarla hoş beş sohbetler yap . Mesala kızın arkadaşlarıyla ve ona biraz uzak kızlarla .Kzlar senin hakkın da olumlu düşüncelerini ister istemez kıza anlatırlar ( dedikodu yani ) . Kızın ilgisi daha artar ( kıskançlık gibi ) .Herşeyi zamana bırak . Doğal ol .zaten geçen sene o taktiği uygulamıştık...... başka fikrin varmı?
Sevmek ve istemek ( takılmak ) tüm mesele bu zaten hep karıştırılır ? bunlar Sevmek çok başka bişi
İstemek ( takılmak ) çok başka bişi...
Önerim :
Okullar daha yenı azcık süz ayrıca göz göze gelemye çalış
Sonra tam oalrak emın olursan teklif edebilirsin
Unutma AŞK GURUR tanımazzz...... ( ama sana kalmış bişi :d )
Ayrıca 1 kere reddetti diye Hep edicek diye bişi olmaz ?xD
Vede En büyük aşklar nefretle başlar
( sana uymuyo ama oda senı reddetmıs belkı sana sındı ılgı duyar :) )
Senın için en iyisi Olmasını diliyorum İşallah istediğin olur :)
yürü git derslerine çalış hayret bişey ya. okul aşk yuvası değil. kızı da rahat bırak. yok eğer gerçekten sevdiğini düşünüyorsan (daha bu yaşta) normal arkadaş ol. içten içe bağlı olsanda delikanlılık icabı ilgilen ama sevgilim aşkım olaylarına girme. ben seni beğeniyorum ama yaşım daha böyle şeyler için küçük. ilerde evleneceğim kişiyle birlikte olmak istiyorum de. ben kendi paramı kazandığımda kız arkadaşımla gezerim babamın parasıyla kız gezdirmem de. ama kızı bırakma da kızla ilgilen. koruyup kolla derslerine çalışması için teşvik et ders çalışması için özendir. böyle yaparsan kız seni hiç bırakmaz ve bir gün dayanamaz seni çıkmaya o zorlar merak etme :) haaa eğer kıza başkası teklif ederse veya kız başkasıyla çıkmaya kalkarsa sen şunu düşün ben ilgilendim ben sevdim ben özledim ben korudum, o başkasını sevgili olarak seçti. bu durumda sen bu kızı bırakmak istemiyorsan seviyorsan ve yüreğin varsa git çıktığı çocuğu döv. iyi döv ama hemde kızın yanında döv. kıza da hiç birşey demeden git. (biraz kadir inanır filmleri izle) kız seni mutlaka arar. aramassada bu kızdan sana hayır gelmez demektir. dünyada başka kız mı yok daha iyisini sana daha layığını bul...
bizim zamanımızda böyleydi bu işler. yukarda yazdıklarım (kısaca anlattım) ortaokul anılarımdır ve ben şu an ortaokuldaki bu anlattığım yazıdaki kız arkadaşımla beraberim yaşım da 32 ;))) işte gerçek aşk budur. ama ben göremiyorum bizim zamanımıdaki bu delikanlılıktan eser kalmadı artık yeni nesilde. televizyon, boyalı basın ve okul dizileri, şimdiki nesli ahlak olarak çökertti maalesef
yürü git derslerine çalış hayret bişey ya. okul aşk yuvası değil. kızı da rahat bırak. yok eğer gerçekten sevdiğini düşünüyorsan (daha bu yaşta) normal arkadaş ol. içten içe bağlı olsanda delikanlılık icabı ilgilen ama sevgilim aşkım olaylarına girme. ben seni beğeniyorum ama yaşım daha böyle şeyler için küçük. ilerde evleneceğim kişiyle birlikte olmak istiyorum de. ben kendi paramı kazandığımda kız arkadaşımla gezerim babamın parasıyla kız gezdirmem de. ama kızı bırakma da kızla ilgilen. koruyup kolla derslerine çalışması için teşvik et ders çalışması için özendir. böyle yaparsan kız seni hiç bırakmaz ve bir gün dayanamaz seni çıkmaya o zorlar merak etme :) haaa eğer kıza başkası teklif ederse veya kız başkasıyla çıkmaya kalkarsa sen şunu düşün ben ilgilendim ben sevdim ben özledim ben korudum, o başkasını sevgili olarak seçti. bu durumda sen bu kızı bırakmak istemiyorsan seviyorsan ve yüreğin varsa git çıktığı çocuğu döv. iyi döv ama hemde kızın yanında döv. kıza da hiç birşey demeden git. (biraz kadir inanır filmleri izle) kız seni mutlaka arar. aramassada bu kızdan sana hayır gelmez demektir. dünyada başka kız mı yok daha iyisini sana daha layığını bul...arkadaşın görüşlerine katılıyorum
bizim zamanımızda böyleydi bu işler. yukarda yazdıklarım (kısaca anlattım) ortaokul anılarımdır ve ben şu an ortaokuldaki bu anlattığım yazıdaki kız arkadaşımla beraberim yaşım da 32 ;))) işte gerçek aşk budur. ama ben göremiyorum bizim zamanımıdaki bu delikanlılıktan eser kalmadı artık yeni nesilde. televizyon, boyalı basın ve okul dizileri, şimdiki nesli ahlak olarak çökertti
bide şu var tabi "bir kadını anlamak zor bir kızı anlamak imkansızdır" ben uydurdum bunuda nasıl oldu :D