yardım kızlar hakkında

bolbol
30-09-2009, 22:01   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
52 mesaj

ya arkadaşlar bizim sınıfta bir kız var geçen sene teklif ettim reddetti. Arkadaşlığımız falanda kalmadı fakat bu sene ara ara bana bakıyo tam baktığını fark ettiğim anda kafayı çeviriyo neden acaba?

Banned
30-09-2009, 22:06   |  #2  
Banlandı
160 mesaj

sana bayılıyor tokat atarsa dudagın dan öp kız milleti bayılır buna

Karacellat
30-09-2009, 22:07   |  #3  
Yıllanmış Üye
467 mesaj

hayt canını yerim=)) kardaş ne yap biliyomusun bu aralar biraz daha süz aynen dewam ediyorsa çık karşısına açık açık konuş...

bolbol
30-09-2009, 22:07   |  #4  
OP Üye
52 mesaj
Alıntı: del3  
sana bayılıyor tokat atarsa dudagın dan öp kız milleti bayılır
nasıl bayılıyor ?

Kaya Erdoğdu
30-09-2009, 22:08   |  #5  
Yıllanmış Üye
1,281 mesaj
Alıntı: del3  
sana bayılıyor tokat atarsa dudagın dan öp kız milleti bayılır
Chip Teknoloji Forum Sitesindemiyim ?

bolbol
30-09-2009, 22:08   |  #6  
OP Üye
52 mesaj
Alıntı: k4y4  
Chip Teknoloji Forum Sitesindemiyim ?
konudışı bölümündesin....

farukdgn
30-09-2009, 22:09   |  #7  
Yıllanmış Üye
1,219 mesaj

Bize ne bundan ya git kendin naparsan yap CHIP ONLINE forumu yani git muhabbet forumuna

Son Düzenleme: farukdgn ~ 30 Eylül 2009 22:10
Banned
30-09-2009, 22:10   |  #8  
Banlandı
160 mesaj
Alıntı: bolbol  
nasıl bayılıyor ?
oo sen bana sor

Yunus. Emre
30-09-2009, 22:10   |  #9  
Yunus. Emre avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,148 mesaj

ama okul başlayalı ne kadar oldu biraz bekleseydin

bolbol
30-09-2009, 22:10   |  #10  
OP Üye
52 mesaj
Alıntı: farukdgn  
BİZE NE BUNDAN!!!! NİYE UYDURMASYON KONULAR AÇIYORSUNUZ!!!!
uydurmasyon değil be..... konunun açıldığı bölüme bakta konuş....

fatihdw
30-09-2009, 22:11   |  #11  
fatihdw avatarı
Yıllanmış Üye
475 mesaj

kızın aklı sende demek ki diyeceğim ama daha önce seni reddetmiş dalga geçiyor olmasın

kızın adı mehmet topuz falan mı?:)))))))))))

bolbol
30-09-2009, 22:11   |  #12  
OP Üye
52 mesaj
Alıntı: Yunus. Emre  
ama okul başlayalı ne kadar oldu biraz
geçen sene teklif ettim......

By SeFa
30-09-2009, 22:12   |  #13  
Üye
57 mesaj

Bence biraz daha kes kardeş gözlerle.Ama bu sefer ondan bekle teklifi.Çünkü bi yerleri kalkabilir eğer gene teklif edersen :D

bolbol
30-09-2009, 22:13   |  #14  
OP Üye
52 mesaj
Alıntı: By SeFa  
Bence biraz daha kes kardeş gözlerle.Ama bu sefer ondan bekle teklifi.Çünkü bi yerleri kalkabilir eğer gene teklif edersen :D
hmm iyi diyosunda kız çok utangaç....

By SeFa
30-09-2009, 22:14   |  #15  
Üye
57 mesaj

Baktın harbiden bu kız sana bakıyor artık gözlerini senden alamıyosa git çağır konuş !

Kaya Erdoğdu
30-09-2009, 22:16   |  #16  
Yıllanmış Üye
1,281 mesaj
Alıntı: bolbol  
konudışı bölümündesin....
Daha dikkatli yorumlar yapılması dileğiyle...

bolbol
30-09-2009, 22:20   |  #17  
OP Üye
52 mesaj

başka bir ihtimal yok mu ? hafta ya kadar süzüp bakalım duruma

Dae Soo
30-09-2009, 22:31   |  #18  
Taze Üye
19 mesaj

sakın hemen çıkma teklifi yapma . Değerin azalır . Başka  kızlarla hoş beş  sohbetler yap . Mesala  kızın arkadaşlarıyla ve ona biraz uzak kızlarla .Kzlar  senin hakkın da  olumlu  düşüncelerini  ister  istemez  kıza  anlatırlar ( dedikodu  yani ) . Kızın  ilgisi daha  artar  ( kıskançlık  gibi ) .Herşeyi zamana  bırak . Doğal  ol .

bolbol
30-09-2009, 22:35   |  #19  
OP Üye
52 mesaj
Alıntı: mehmett68  
sakın hemen çıkma teklifi yapma . Değerin azalır . Başka  kızlarla hoş beş  sohbetler yap . Mesala  kızın arkadaşlarıyla ve ona biraz uzak kızlarla .Kzlar  senin hakkın da  olumlu  düşüncelerini  ister  istemez  kıza  anlatırlar ( dedikodu  yani ) . Kızın  ilgisi daha  artar  ( kıskançlık  gibi ) .Herşeyi zamana  bırak . Doğal  ol .
zaten geçen sene o taktiği uygulamıştık...... başka fikrin varmı?

International Affairs
30-09-2009, 22:35   |  #20  
International Affairs avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
4,659 mesaj

O seni sevdiğinden bakmıyor bence,daha başka şeyler düşünüyor olabilir:D

T-MacGrady
30-09-2009, 22:40   |  #21  
Yıllanmış Üye
231 mesaj

Sevmek ve istemek ( takılmak ) tüm mesele bu zaten hep karıştırılır ? bunlar Sevmek çok başka bişi

İstemek ( takılmak ) çok başka bişi...

Önerim :

Okullar daha yenı azcık süz ayrıca göz göze gelemye çalış
Sonra tam oalrak emın olursan teklif edebilirsin
Unutma AŞK GURUR tanımazzz...... ( ama sana kalmış bişi :d )

Ayrıca 1 kere reddetti diye Hep edicek diye bişi olmaz ?xD

Vede En büyük aşklar nefretle başlar

( sana uymuyo ama oda senı reddetmıs belkı sana sındı ılgı duyar :) )

Senın için en iyisi Olmasını diliyorum İşallah istediğin olur :)

Son Düzenleme: T-MacGrady ~ 30 Eylül 2009 22:42
O_uzHaN
30-09-2009, 22:56   |  #22  
O_uzHaN avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,061 mesaj

salla ya xD

MY_KIL
30-09-2009, 22:57   |  #23  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
351 mesaj

yürü git derslerine çalış hayret bişey ya. okul aşk yuvası değil. kızı da rahat bırak. yok eğer gerçekten sevdiğini düşünüyorsan (daha bu yaşta) normal arkadaş ol. içten içe bağlı olsanda delikanlılık icabı ilgilen ama sevgilim aşkım olaylarına girme. ben seni beğeniyorum ama yaşım daha böyle şeyler için küçük. ilerde evleneceğim kişiyle birlikte olmak istiyorum de. ben kendi paramı kazandığımda kız arkadaşımla gezerim babamın parasıyla kız gezdirmem de. ama kızı bırakma da kızla ilgilen. koruyup kolla derslerine çalışması için teşvik et ders çalışması için özendir. böyle yaparsan kız seni hiç bırakmaz ve bir gün dayanamaz seni çıkmaya o zorlar merak etme :) haaa eğer kıza başkası teklif ederse veya kız başkasıyla çıkmaya kalkarsa sen şunu düşün ben ilgilendim ben sevdim ben özledim ben korudum, o başkasını sevgili olarak seçti. bu durumda sen bu kızı bırakmak istemiyorsan seviyorsan ve yüreğin varsa git çıktığı çocuğu döv. iyi döv ama hemde kızın yanında döv. kıza da hiç birşey demeden git. (biraz kadir inanır filmleri izle) kız seni mutlaka arar. aramassada bu kızdan sana hayır gelmez demektir. dünyada başka kız mı yok daha iyisini sana daha layığını bul...

bizim zamanımızda böyleydi bu işler. yukarda yazdıklarım (kısaca anlattım) ortaokul anılarımdır ve ben şu an ortaokuldaki bu anlattığım yazıdaki kız arkadaşımla beraberim yaşım da 32 ;))) işte gerçek aşk budur. ama ben göremiyorum bizim zamanımıdaki bu delikanlılıktan eser kalmadı artık yeni nesilde. televizyon, boyalı basın ve okul dizileri, şimdiki nesli ahlak olarak çökertti maalesef

gokhan38
30-09-2009, 23:13   |  #24  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
1,097 mesaj
Alıntı: MY_KIL  
yürü git derslerine çalış hayret bişey ya. okul aşk yuvası değil. kızı da rahat bırak. yok eğer gerçekten sevdiğini düşünüyorsan (daha bu yaşta) normal arkadaş ol. içten içe bağlı olsanda delikanlılık icabı ilgilen ama sevgilim aşkım olaylarına girme. ben seni beğeniyorum ama yaşım daha böyle şeyler için küçük. ilerde evleneceğim kişiyle birlikte olmak istiyorum de. ben kendi paramı kazandığımda kız arkadaşımla gezerim babamın parasıyla kız gezdirmem de. ama kızı bırakma da kızla ilgilen. koruyup kolla derslerine çalışması için teşvik et ders çalışması için özendir. böyle yaparsan kız seni hiç bırakmaz ve bir gün dayanamaz seni çıkmaya o zorlar merak etme :) haaa eğer kıza başkası teklif ederse veya kız başkasıyla çıkmaya kalkarsa sen şunu düşün ben ilgilendim ben sevdim ben özledim ben korudum, o başkasını sevgili olarak seçti. bu durumda sen bu kızı bırakmak istemiyorsan seviyorsan ve yüreğin varsa git çıktığı çocuğu döv. iyi döv ama hemde kızın yanında döv. kıza da hiç birşey demeden git. (biraz kadir inanır filmleri izle) kız seni mutlaka arar. aramassada bu kızdan sana hayır gelmez demektir. dünyada başka kız mı yok daha iyisini sana daha layığını bul...

bizim zamanımızda böyleydi bu işler. yukarda yazdıklarım (kısaca anlattım) ortaokul anılarımdır ve ben şu an ortaokuldaki bu anlattığım yazıdaki kız arkadaşımla beraberim yaşım da 32 ;))) işte gerçek aşk budur. ama ben göremiyorum bizim zamanımıdaki bu delikanlılıktan eser kalmadı artık yeni nesilde. televizyon, boyalı basın ve okul dizileri, şimdiki nesli ahlak olarak çökertti
arkadaşın görüşlerine katılıyorum
bide şu var tabi "bir kadını anlamak zor bir kızı anlamak imkansızdır"  ben uydurdum bunuda nasıl oldu :D

CapanQGLU
30-09-2009, 23:21   |  #25  
CapanQGLU avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,511 mesaj

Kızlar anlıktır, bir ara bakar bir ara konusur iki yüzlüde diyebilirim. (Tartışma yaratmayın bana hep böyle kızlar denk gelmişti).