call of duty 2 warfare oyununda oyuna gırerken sıstemı konturol edın dıyor.oyunu oynayınca 10 15 dk sonra bır anda ekran mavi oluyor ve bılgısayara reset atmak zorunda kalıyorum. işlemcim e5200 servis pac 3 kurulu xp ekran kartım nvıdıa 9800gt power 470wolt termalke 2gb ram var ekranımda 20,1 inç ınca butun herseyı yaptım ama olmuyor texture ayarlarında da oynama yaptım farketmıyor yardım eden olabılır mı acaba acıl de oyunu oynayamıyorum....
yardım lütfen yardım!!!!!!!
rem. o oyun 4gb rem istiyor. seninki 2gb.
yapma katibim =) ben 3gb la gayet akıcı fps ile catara patar
a oynuyorum.sen deme bari katibim ram diye =)
Ekran kartını güncellediniz mi? İllegal bir kopyaysa başka bir kaynaktan indirin.
Ben 1.5 GB Ram'le oynadım. Bir tek gece görüşü açıkken sorun çıktı.
ben nvıdıa sıtesınden ındırdım ekran kartı guncellemesını ama degısmedı zaten 17 ınc flat ekranda rahatlıklan oynanıyor benım 20 ıncte sorun cıkartıyor nıyeyse aynı sıstemle 17 ınc flatta sorunsuz oynadım...
ya 4gb ram olurmu mw2ye yapmayın gözünüzü seviyim.
ben 4gb ram ile 2 tane oyun açarım aynı anda mw2 ve pes 10:D
peki sorun ram değilse ne peki kafayı yiyecem valla...
oyunu açarken kı yazı aynen soyle ıste ıt appears that warfere 2 did not quit properly the last time it ran. do you want to the game in safe mode ? this is recommended for most people. it will change your sistem settings but not you controls.
oyunu açarken kı yazı aynen soyle ıste ıt appears that warfere 2 did not quit properly the last time it ran. do you want to the game in safe mode ? this is recommended for most people. it will change your sistem settings but not you controls.orda üç tane seçenek çıkıyor. hayırı seç oyun açılır.
cod 6 için 1gb ram yetiyor bende 2 gb ram vardı 4gb yaptım aradaki fark yok varsada ben farkedemedim