arkadaşlar youtube a giremiyorum "Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player" diyor. yeni kullanıcı yarattım pc de eski kullanıcıda giriyordu ama artık onada girmiyor. adobe yi yüklerken hata veriyor yüklenemedi diye. arkadaştan yüklüsünü aldım ama bu seferde çalıştırıken hata veriyor. ne yapmam lazım yardımlarınız için şimdiden tşkler
YARDIM LüTFEN
aynı hatayı veriyor hocam. "yüklenemedi sorun giderme ipuçları için bakınız ....." diyor
chip sitesi bile adobe bilmemne bilmemne yüklemesi istiyor
Java güncellemesi? Ona da bir bakın. Ama Flash Player'ı neden yüklemedi acaba...
java güncellemesi nerden bakılıyor?
hocam javayı yükledim sonra tekrar adobeyi kurmayı denedim yine aynı hatayı veriyor. chip sitesi bile bu web sitesi adobe system incorporated üzerinden adobe flash player installer eklentisini yüklemek istiyor diyor. delirmek üzereyim
Geçen benim Flash Player yüklü olmasına rağmen çalışmıyordu. O linkini verdiğim siteden indirip kurdum. Şu an çalışıyor. Flash Player'ı bi kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyin.
bende çalışmıyor hocam yavv napcam bilemiyorum
Qk†aybende çalışmıyor hocam yavv napcamKaldırıp yeniden o indirdiğiniz installer ile yüklemeyi deneyin. Gerçi o installer eski versiyonu kendisi kaldırıyor ama... Bir denemek lazım.
arkadaşlar eskiyi kaldırdım falan filan bişiyler yaptım artık girebiliyorum youtubea. hepinize teşekkür ederim yardımlarınız için
haydaaaa şimdi yine giremiyorum yaa