klasor icindeki metinleri okuyamiyorum, birlikte ac yapiyorum, ama nafile, bilen varsa yardim etsin lutfen
simdiden tesekkur.
yardim lutfen !
açmaya çalıştığınız dosya tipi (türü:word,excel,pp,txt) nedir?
Açmamanızın nedeni açmaya çalıştığınız tip açabilecek bir programın yüklü olmamasındandır.
örneğin txt tipinde olan bir dosyayı birlikte aç ile Notepad veya WordPad ile sürekli aç dediğinizde txt dosyalara çift kliklediğinizde artık notdefteri veya wordpad açılacaktır.
sag tiklayip word yaptım ama yine yazılar sekilli cikiyor.
OnlyMannaçmaya çalıştığınız dosya tipi (türü:word,excel,pp,txt) nedir?buraya bi bakAçmamanızın nedeni açmaya çalıştığınız tip açabilecek bir programın yüklü olmamasındandır.
örneğin txt tipinde olan bir dosyayı birlikte aç ile Notepad veya WordPad ile sürekli aç dediğinizde txt dosyalara çift kliklediğinizde artık notdefteri veya wordpad açılacaktır.
dosya turu DT2 dosyasi ve ID2 dosyasi
ne yazikki bir cozum bulamadim, soyledigin adrese baktim onlymann, orada yazilanlari da uyguladim ama bisey olmadi ...
adreste yazılan dediğiniz dosya türleri msn tarafından kullanılan dosyalarmış. ve bunları görmek isterseniz dosya türünü gif (dosya uzntısını) yapmanız yeterli diyordu. gif türü dosya resim içerikli dosyalardır. bunu ancak resim gösteren bir programla açabilirsiniz. herhangi bir metin gösteren program ile açarsanız saçma sapan karakterler görürsünüz hel kaydetmişseniz (önermiyorum) resim bile göremezsiniz. kaydedildiğinde resim dosyası da bozulacaktır.
Güncel:
önerim dediğiniz dosyaları farklı bir klasöre kopyalayıp uzantılarını gif olarak değiştirin ve resim gösteren bir programla içine bakabilirsiniz. ama metin gösteren program olmasın.
hımmmmmmmmmm, oki cok tesekkurler, vazgectim zaten sıkıldım cunku, hic okumamayı tercih ediyorum artık :)))
Msnde yazilanlari okumak istemis arkadasimiz artik arkadasimi yakinimi kimse.