fıormat atarken yanlıslıkla usb hardısk tekı arsıvı sildi m taktıgımda ise jhardıskı tanıdı ama gorunmuyor gerı dondurme ihtimalım varmı acaba silinmıs bilgilerle
ve henuz formatta atmadım sadce sildiğim şekilde durmakta
yardım lutfen
O harici diski hızlı biçimlendirin ama hiçbir şekilde içine dosya atmayın. "Recover My Files", "Easy Recovery" veya "Recuva" gibi yazılımlarla tamamını kurtarabilirsiniz.
tamam denıyorum o zaman
ne kadar zamanımı alır acaba ve aynı hardıkte kaydetsem olurmu
Verilerinizin çokluğuna göre değişir. O diske hiçbir şekilde hiçbir veri yazmayın. Yazarsanız dosya kaybedebilirsiniz. Yazmazsanız hepsini kurtarırsınız.
anladım tesekkurler denıcem recuva ile
Deneyin. Ama dediğim gibi; kesinlike o diske herhangi bir şekilde veri yazmayın.
deneme başladı bile ama 1 tb hdd den 200 gb cıvarında bulacak ve 10 saat ile 12 saat verıyor hatta dıger makınedekı hdd yı bile kurtarma hdd yaptım formatladım usb olunca daha fazla zaman verdı
Evet, USB'de veri aktarım hızı daha düşüktür.
Recover My Files daha önce kurtardım ama ilk defa bu kadar buyuk arsıvım gitti ilk tecubemdı o ve önemli degıldı o kadar ama bu önemli arsıv-- recuva daha iyidir umarım 9 satte hala ve devam ediyor Recover My Files la taratınca ilk mp3 u buluyor ama isim yok bunda tam isimlerı ile verecektır umarım ---bulma bitince 200 gb kadar arsıvde kurtaracak o ne kadar surecek acaba