Yardım Lütfen!!!

Caatay
19-04-2007, 23:24   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj

Windows vistanın anakartları otomatik tanıdığı ve driverları yüklemeye gerek olmadığını duymuştum ama sanırım yanlış duymuşum çünkü vista bilgisayarımdaki donanımları tam olarak bulamadı

Anakartın cd'sini taktığımdada yine sorun çıkardı sadece Ben yukardaki bilinmeyen aygıtların neolduğunu da bilmiyorum (biri ses kartı ve onun driverını yükleyebildim,diğerlerine de sanırım PCI veri yolu üzerinde bilinmeyen aygıt diyordu)
Ayrıca Ati'nin official sitesinden yüklediğim vista uyumlu ekran driver'ını da tam olarak kuramadı(CLI.Impletation dosyasını bulamadığını söylüyo)
Ne yapacağımı bilmiyorum, tekrar xp'ye dönmek de istemiyorum
Bu arada sistem özellikleri:
Asus A8N-E anakart
AMD 64 3800+ işlemci
Sapphire Ati radeon X1600 pro-advantage 256mb ekran kartı
1gb ddr400 ram

Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 20 Nisan 2007 09:08
Banned
19-04-2007, 23:51   |  #2  
Banlandı
268 mesaj

GÜNCELLE İŞE yaramassa kaldrı tekrar kur belki işe yarar

Caatay
20-04-2007, 00:02   |  #3  
OP Taze Üye
10 mesaj

Walla en az 4-5 kere kurdum cracklar yüzünden ama hep aynı sorun hiçbirinde en ufak bir farklılık yok

Banned
20-04-2007, 17:22   |  #4  
Banlandı
268 mesaj

WLLAH BENİM DÜŞÜNCEM XP YE GEÇ çünkü bu vista hemen hemen herşeyde microsftun  ürünlerini destekliyor yane en ufak bi bluetooht bilşe taksan çalışmaz yazlımı microsoft deil diye dijital imza filan istiyo çoksorunlu bi sürüm bencee daha çok yaygınlaşmasını hatalrın düzeltilmesini bende bekliyom ondan sonra geççem şimdi xp personel kullanıyorum ama. seS le ilgili netten ykleye bilir güncellersin o olabilir digerleri wallah dedim gibi xpde sorunu kalmaz