yardım lütfen

tekno şimşek
18-06-2007, 22:15   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj

arkadaşlar

biz interneti 3 kişi kullanıyoruz ve dolayısıyla arada bi ağ bağlantısı var

ama benim bilgisayarımda ağ bağlantılarında kendi yerel disk c ve d yi görüyorum

bilgisayarımda c ve d paylaşımda görünüyo paylaşımı kaldırıyorum ama bilgisayarı kapatıp açınca yine eski haline dönüyo

ağı kurmaya çalışınca normal kuruluyo sonra yine bakıyorum eski haline dönmüş ağ falan yok sadece kendi paylaşılan belgelerim, yerel disk c ve d görünüyo

modeme reset çektim fakat yine aynı

bir virüsten falan mı

lütfen yardım!!!

Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 18 Haziran 2007 22:24
adeep
18-06-2007, 23:17   |  #2  
Yıllanmış Üye
177 mesaj

ağ bağlantılarımda ev veya küçük iş yeri ağı kur linkine tıklayınca kurulumu yap  ve dosya ve yazıcı paylaşımını kapat de... eğer yine olmuyosa denetim masasından güvenlik merkezine ordanda güvenlik duvarı ayarlarına gir ve özel durumlardan dosya yazıcı paylaşımının önündeki check işaritini kaldır...

tekno şimşek
20-06-2007, 16:10   |  #3  
OP Taze Üye
10 mesaj

KTKBDHK3.DLL

DİYE BİR VİRÜS UYARISI ALIYORUM DELETELİYORUM BİLGİSAYARI AÇIP KAPATINCA GERİ GELİYO YİNE VİRÜS UYARISI

senin dediğin yöntemlede olmuyo bu sefer paylaşımda değilmiş gibi görünüyo ama ağ bağlantılarına girince yine var

bir de şöyle bişey var bende harddisk 3 e bölünmüş durumda yerel disk d yi patron1   c yide patron 2 diye gösteriyo bitane daha disk var ama o ağda paylaşımda görünmüyo

yine de sağol ...:::adeep:::...