öncelikle herkeze selam
bilg. dersinde hoca bize mp3 çalarlar (usb olanlar) ile ilgili ödev verdi . en azından 25 sayfa olmasını istiyor. ilk kimin yaptığından . hangi firmanın yaptığından tutun da şimdiki teknik özelliklerine kadar. yapan adamın hayat hikayesi dahil . bir ödev istiyor nolur yardımcı olun kaynağa ihtiyacım var...
25 sayfa az da deil pls yardım ediinn
yardım lütfen
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.arkadaşım senin bu hocan manyak mı? allah için bil. dersi ile usb mp3 öaların alakası ne? o zaman o dersi mp3 çalar lar diye değiştirsinler .araştırmaya çalışıcam eğer bulursam pylaşırım hiç sorun etme
Abicim aynen ben de öyle dedim hoca için. deli lan bu.
ne alakası war ayrıca incik gıncık herşeyi istiyor walla yardımcı olursanız çok sevinirim.
tşk
Arkasından konuşmayın, yüzüne söyleyemiyorsanız eğer.
Hocaya odaklanacağınıza soruya odaklansaydınız, şimdiye kadar ödevin ağırlıklı kısmını tamamlamış olurdunuz. Odak bozukluğunun devam etmesinden de şüphelenmiyor değilim. Söylediklerimi göz ardı edip, benimle uğraşmaya başlayan birileri çıkmaz gene umarım...
arkadaşım hadi hocayı bi kenara bırakalım. ben yarına kadar bu bilgileri nereden bulacam.
3-5 sayfa da yeter. yeter ki işe yarasın
google la yazz ilk mp3 faln diye belki çıkar
BADBOY: arkadaşım hadi hocayı bi kenara bırakalım. ben yarına kadar bu bilgileri nereden bulacam.
3-5 sayfa da yeter. yeter ki işe yarasın (tarih: 18/10/2004)
NCR_ONE: google la yazz ilk mp3 faln diye belki çıkar (tarih: 05/01/2005)
Aradan nerdeyse 2 ay geçmiş sen hala neyi cevaplıyorsun anlamış değilim. Adam ne diyor iyi oku, yarına lazım diyor. Yani 19 Ekim'e. Sen kalkmış 5 Ocak'ta yanıt veriyorsun. Lütfen arkadaşlar dikkatli okuyalım şu yazıları ya...