yardım lütfen!

glden
26-03-2009, 12:54   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
34 mesaj

arkadaslar benim pc le beraber gelen vista kurulum cd sini taktım ve format attım (trojan belasından urtulabilmek için ) formatta bi sorun yasamadım amaaa cd le birlikte gelen key anahtarı gecerli bi ürün anahtarına benzemiyo uyarısı alıyom internette buldugum bazı keyleri de denedim ama olmuyo vista satrter ama nasıl yapacam yeniden lisansmı almam gerekiyo şimdi bi yardım eder akıl verirseniz memnun olurum tskler..Ağlıyor

Banned
26-03-2009, 13:16   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj

Kardeş starter zaten bir işletim sistemi dahi sayılmaz, microsoft onu neden b kadar kısıtladı, hadi kısıtladı neden işletim sistemi sayıyorrsa. Sizde çoğunluğa ayak uydurup adama akıllı bir sürümü En azından home premium (ilaçlayıp) kullanın.

İlla ürün anahtarımı kullanacağım derseniz, microsofttu arayıp yardım isteyebilirsiniz.

Süleyman.
26-03-2009, 13:19   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj

öncelikle anahtarı doğru girdiğinizden emin olun. burda bir problem yoksa microsoft'la temasa geçin.

glden
26-03-2009, 14:02   |  #4  
OP Yeni Üye
34 mesaj

anahtarda bi yanlıslık yapmısım sorun cözüldü çok tsk ederim ama en kısa zamanda vista ultimate gecmek istiyom starter cok zayıf gercekten oyunların bile cogunu acmıyo

efekerem
26-03-2009, 14:52   |  #5  
Yıllanmış Üye
875 mesaj
glden
arkadaslar benim pc le beraber gelen vista kurulum cd sini taktım ve format attım (trojan belasından urtulabilmek için ) formatta bi sorun yasamadım amaaa cd le birlikte gelen key anahtarı gecerli bi ürün anahtarına benzemiyo uyarısı alıyom internette buldugum bazı keyleri de denedim ama olmuyo vista satrter ama nasıl yapacam yeniden lisansmı almam gerekiyo şimdi bi yardım eder akıl verirseniz memnun olurum tskler..Ağlıyor
Microsoft müşteri hizmetleri 444 6787(MSTR) arayarak ürün anahtarını etkinleştirebilirsiniz başka şifreler denemeyin zaten olumsuz sonuçlar alınırsınız sonuçla lisanlı bir sistem var elinizde Microsoft ürün anahtarı etkinleştirme kısmını bağlanın yardımcı olucaklardır.

Süleyman.
26-03-2009, 16:06   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
efekerem
Microsoft müşteri hizmetleri 444 6787(MSTR) arayarak ürün anahtarını etkinleştirebilirsiniz başka şifreler denemeyin zaten olumsuz sonuçlar alınırsınız sonuçla lisanlı bir sistem var elinizde Microsoft ürün anahtarı etkinleştirme kısmını bağlanın yardımcı olucaklardır.
Okumuyor musunuz mesajları? Arkadaş sorunum çözüldü demiş.