Evet Beyler Ben Silah Yapmak İstiyorum Böyle uçak tank sladırı silahı yanı tabanca makineli tüfek gibi silahlar yapmak istiyorum bunun için hangi üniversiteye gitmem lazım ve bu mesleğin adı nedir mühendislik olduğunu biliyorum ama ne mühendisliği
[YARDIM]Nükleer Silah Veya Normal Silah Yapımı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 41
662 mesaj
bu nasıl bir fantazidir? kitle imha silahlarının neden yapıldığını biliyor musun? binlerce insanı öldürecek aletlerin üzerinde senin imzanın olması ne tür bir haz verebilir ki?
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 41
662 mesaj
düşmanda olsa onlar da insan, bomba veya silah yapmak için üniversite okuyacağına git diplomasi eğiti al ne bileyim siyasi bilimler oku. o düşmanların üstünde silah kullanmak yerine, aklını kullan sözlerini kullan.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 20
578 mesaj
Burda denilebilecek tek laf GTA oynayıp konu açmışsın.
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 25
2,006 mesaj
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 16
4,901 mesaj
Evet Beyler Ben Silah Yapmak İstiyorum Böyle uçak tank sladırı silahı yanı tabanca makineli tüfek gibi silahlar yapmak istiyorum bunun için hangi üniversiteye gitmem lazım ve bu mesleğin adı nedir mühendislik olduğunu biliyoru mam ne mühendisliğ
Çok iyi bir dal seçmişsin.
Ama silah yapımı için tek bir birim ve dal yoktur. Silah yapımında öncelikle makina mühendisliği ve elektronik başta gelmektedir. Yani ciddi bir silahı hiç bir mühendis tek başına yapamaz. Hele hele nükleer silah gibi bir derin konuya girildiğinde işin içerisine atom mühendisliği de girecektir ki insanın ömrünü yer.
Kapalı Hesap
4,901 mesaj
Kapalı Hesap
4,901 mesaj
Evet Beyler Ben Silah Yapmak İstiyorum Böyle uçak tank sladırı silahı yanı tabanca makineli tüfek gibi silahlar yapmak istiyorum bunun için hangi üniversiteye gitmem lazım ve bu mesleğin adı nedir mühendislik olduğunu biliyoru mam ne mühendisliğ
Küçük bir eleştirim olacak.
Böyle bir amaç için öncelikle kendi içinde eğitimli olmalısın. Yani dikkatli araştırmacı ve gözlemci olmalısın.
Yazından alıntı yaptığım yerlerdeki gibi dikkatsiz yazarsan hiçbir yere varamayacağın gibi bir formül hesaplamasında en küçük bir hata ile kendini farklı bir yerde bulabilirsin.
Küçük bir eleştirim olacak.
Böyle bir amaç için öncelikle kendi içinde eğitimli olmalısın. Yani dikkatli araştırmacı ve gözlemci olmalısın.
Yazından alıntı yaptığım yerlerdeki gibi dikkatsiz yazarsan hiçbir yere varamayacağın gibi bir formül hesaplamasında en küçük bir hata ile kendini farklı bir yerde bulabilirsin.biliyorum ancak acelem olduğundan hızlı yazmak mecburiyetinde kaldım