öncelikle mrb arkadaşlar..oyun için laptop arıyorum.masaüstü almayı düşünmüyorum.benim bulduğum birkaç laptop var.Bunlar:dell area-51 m15x,dell XPS M1530,dell Inspiron 1520;toshiba X205 serileri..bu modeller için ne düşünüyorsunuz?Ayrıca sizin tavsiye edebileceğiniz marka ve modeller varsa söylerseniz çok iyi olur..Şimdiden hepinize teşekkürler.
yardım(oyun laptopları hakkında)
neden laptop dusunuyosunkı bence pc daha ıyı ama yınede benden bısey soylememı ıstıyosan herzamankı gıbı toshıba dıcem
merabalar. ben de oyun için laptop arıyodum ama fiyatı da uygun bişey. dell inspiron 1520 aldım (senin de dikkatini çekenler arasında) ve şu ana kadar oynayamadığım hiç bi oyun olmadı hatta çok ısınmadığı taktirde hiç bi oyunda kasılmadı. oynadığım bazı sağlam oyunları söyleyim sen de ona göre kararını verirsin :)
crysis, turok, nfs pro street, grid, frontlines of war, tom clancys rainbow siz vegas 2,company of heroes opposing fronts,kane and lynch dead men, ve daha onlarca 10 gb üstü oyun oynadım ve hiç de sorun olmadı.
gerçekten gözü kapalı tavsiye edebileceğim bi pc dell 1520 :)
oyun oynamak için alacaksan masaüstü al onun dısında sana toshibayı tavsiye ederim ben yılardır kullanıyorum sorun yok
oyunları çalıştırcak iyi laptoplar var laptop al istedigin yere götür...bence ugraşma masaustuyle...
paran varsa toshiba al .ama o kadar veremem diyorsan hp yada dell al .
dell xps 1530 aldı arkadaşım. oldukça memnun ve oyunlarda hiç sorun çıkarmıyor. ben de onu tavsiye ederim