ben yeni bir laptop almak istiyorum. ama özelliklerden cok fazla anlamıyorum . ben laptopu lcd ye takıp suanda mevcut bulunana butun oyunları rahatlıkla . iyi bir görürüntü kalitesiyle oyamak istiyorum.
özzellikler
intel pentium processor t4500 2.30hz 1 mgb 800mhz fsp
ati mobility radeon hd 4650 1024 mgb ddr3 dahilimi hairicimi anlamıyorum ve dahlimi daha iyi yoksa haricimi olması daha iyi bi acıklamada bulurnusanız cok sevinirim
hdmı cıkısıda var
4gb ddr3 ram
640gb
link de veriyorum burdan bakıp bana bu bilgisayar la ilgili bilgi verirseniz. bu fiyata uygunmu oyunların hepsini iyi ve sorunsuz bi şekilde oynarmı. yoksa türkiyede bu fiyata daha iyi bi notbook alınırmı... şimdiden cok tesekkur ederim kolay gelsin
,10276.html?WT.ac=hp_rotator_3&layer=flyer
Ben 3 sey arasında takıldım karar veremiyorum
pc xbox 360 ps3.
pc oyunları bedava görüntü kalitesi daha iyi ve cok yönlü kullaıla bilir
diğerlerinin oyunu cok pahalı . internette karsılastıyorum kafam allah bulak oldu. ve oyunları mouse klavye oynayan biriyim bi cod oyununu consolda nasıl oynanır bi deneyimim yok. ve oyunları oline oynmak istiyorum. crack li oyunlarda bu biraz zor . bazı acıklamalar oluyo ordan gir burdacık üstüne yapıstır .... bi atımlık sansım var iyi kullanmak istiyorum sonradan keske diğerini alsaydım demek istemiyorum. şimdididen cok tesekkürler.....