Merhaba arkadaslar, umarim iyisinizdir, ben Almanyada oturuyorum ve sizden ricam bi kac soruma cevap verirseniz mutlu edersiniz beni :)
Ben gecen hafta Samsung 8000 Serie sinden bir LED tv aldim icin de W-lan falan var gercekten cok güzel bir TV. bütün ayarlarini falan yaptim ama internete girerken cok zorluk cekiyorum surfen yaparken herseyi kumandayla yapmak zorundayim ve cok zor oluyo hic zevk alamiyosun neyse fazla uzatmiyim benim sorum su TV de 3 Usb 4 HDMi girisi var, düsündüm belki usb girislerine kablosuz mouse yada klavye baglanabilir mi ? eger baglanirsa bütün hepsi uyar mi yada orginalini mi almam lazim ? bilgisayarlara olanlar olur mu?
Tesekkürler simdiden cevaplarinizi bekliyorum ..
Yardim Samsung 8000 Serie LED TV
yani mecburum orginalini almaya bende usb girislerini görünce herhangi bir klavye yada mouse olur diye zannetmistim ne kadar sacma samsunga bagimli yapmalari.. herneyse burda baya oldu ciktigi yahu :) 1000 € a aldim baya ucuza yani normal fiyati 2000 € falan tanidik hesabi ;) simdi diycen o kadar para veren onada verir diye ama baktim minimum 100 € dan basliyo yinede tesekkürler...
Tamam Tr ye göre uygun. Çünkü bizde vergilerle beraber fiyat şişiyor. Önemli olan Almanya'da rakiplerinin fiyatının ne olduğu. Eğer orda da Tr yedeki gibi fiyatı yüksek ise demek ki Samsung her yerde yüksek fiyata satıyor. Değilse demek sorun bizim ülkede:( Ben bunu demek istedim.
yok arkadaslar ben uyguna aldim tanidik hesabi normalde fiyati 2500 € falan ;) bu sefer ki dost kazigi olmadi, normalde hep kazik atarlar ya hehe tesekkürler ediyorum sizlere öyle bisey icin henüz hazir degilim internet icin laptopu takmayi düsünüyorum öyle idare ediyim biraz ..