[ YARDIM ] wireless hakkında hiç bir bilgim yok

Tugay27
25-12-2010, 13:01   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
52 mesaj

Arkadaşlar Acer AS5742G bir laptop aldım. Wireless olayı bulunuyor ama wireless hakkında hiç bir bilgim yok ilk defa laptop kullanıyorum masaüstü pc varken komşunun kablosuz modeminden kablo çekip internete erişiyordum. şimdi ise komşumuzun kablosuz modemine wireless dediğimiz olayla bağlanıp evde rahatça internete girmek istiyorum bunun için ne yapmam lazım lütfen yardım edin ayrıca komşumuzun kablosuz modemine illegal değil onun izniyle bağlanıcam modem şifresi varmış heralde söylerım dedı ama benim bu wireless olayında bilgim sıfır lütfen yardım bunun için harici bişe temin etmek lazımmı beklıyorum şuanda da kablo ile bağlanıyorum nete aynı laptop tan şimdiden teşekkürler

Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 25 Aralık 2010 13:20
Tugay27
26-12-2010, 11:11   |  #2  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
52 mesaj
Alıntı: Taşcı  
Merhaba tugay.
Wireless bağlantı konusunda googleye yazdığında ayrıntılı bilgi alabilirsin.
Bağlantı mevzusuna gelince dediğin gibi komşunun modeminden sana hizmet vermesi yasal değil senin elinde ttnet ile yapılan sözleşme olmadığından konuya tam vakıf olmaya bilirsin ama komşun konu hakkında bilgisi vardır yapılan uygulama illagaldir yani yasaktır ama uyup uymamak sana kalmış yarın birgün sıkıntı yaşadığında burda yazılanlara keçke uysaydım diyebilirsin terçih senindir.

arkadsım ben yasal olmadığını bılıyorum burda ögrenmek istedıgım elımdeki  cihaz bu kablosuz ağı yada başka ağları nasıl bulacak ağ ara felan gibi bi secenek yok bi yardımcı olurmusunuz