Mrhb. ben bilgisayarda oyunu oynarken veya internette gezerken çeşitli zamanlarda pc donuyo ve kasadan tık tık diye sesler çıkıyo oyundayken bu sesler daha fazla oluyo bu ses gelmeye başlıyınca pc donuyo hareketsiz kalıyo ses gidince eski haline geri geliyo biri bana yardım etsin ..
Yardım..
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
20 mesaj
OP Yeni Üye
20 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
fanlarıda temizledim ama ses harddiskten geliyor .diskine önce kendince bi bakım yap, CCleaner tarzı bi programla tüm gereksiz dosyaların temizliğini yaptıktan sonra diskinde bi hata denetlemesi yaptır, ondan sonrada bi disk birleştirme yaptır ve sistemi yeniden başlatıp tekrar kullan bilgisayarı, eğer aynı ses ve hatalar devam ediyorsa fiziksel bir hasar olmuş olabilir, servise gösterebilir yada hiç uğraşmadan kendine yeni bi disk alabilirsin, artık çok ucuzladı onlar zaten.
Yıllanmış Üye
2,336 mesaj
Kafa atması yazıcı kafasının diske dokunması değil mi? Eğer öyleyse yeni HDD yolu göründü.
gelen ses diskten gelmektedir. bunun anlamı diskin fiziksel sorunları baş göstermeye başlamış demektir. en kısa sürede diskinizin yedeğini almalısınız. bakımını da yapmanız gerekir ama fiziksel sorunlarda çok çözüm olacağını sanmıyorum. bir süre sonra disk hatası verecektir.
OP Yeni Üye
20 mesaj
açıkcası bu ses geleli daha 1hafta oldu chip.com bana bir öneri sunmuştu pc hızlandırması diye onları uyguladıktan sonra böyle bişi oldu :S
OP Yeni Üye
20 mesaj
diskine önce kendince bi bakım yap, CCleaner tarzı bi programla tüm gereksiz dosyaların temizliğini yaptıktan sonra diskinde bi hata denetlemesi yaptır, ondan sonrada bi disk birleştirme yaptır ve sistemi yeniden başlatıp tekrar kullan bilgisayarı, eğer aynı ses ve hatalar devam ediyorsa fiziksel bir hasar olmuş olabilir, servise gösterebilir yada hiç uğraşmadan kendine yeni bi disk alabilirsin, artık çok ucuzladı onlar zaten.ilk önce konuyu dikkate aldığınız için teşekkürler.
ccleaner programını indirdim peki nasıl kullanıcam yardım edermisiniz ?
OP Yeni Üye
20 mesaj
OP Yeni Üye
20 mesaj
Rica ederim.Bakalım ama ccleanerla sesler giderilseydi...:)hepsini yaptım ama disk birleştiricide %50den sonra tık tık sesleri gelmeye başlıyor ve durmuyor durdur diyene kadar . Bu arada benim harddisk 80GB ama burada 34.1GB yazıyo anlamadım gitti :(
Arkadaşların diğer önerilerini değerlendir bence.