Sistemim:Vista Home Bassic Preminium Sp1
Bilgisayarı kapatırken güncelleştirme yapıyordu.Fişi çekmeyin yazıyordu acil işim olduğundan dolayı bilgisayarın fişini çektim gelince açmaya kalkıştım fakat bilgisayar açılmıyordu...
Bilgisayarda açılırken olan şu çubuk kalıyordu durmadan dönüyordu fakat açılmıyor...
Format yeni atmıştım.
Bunun Çözümünü Bilen Varsa Yazabilirmi?Teşekkürler...
Yardım...!!!!
Windows 7 de F8 miydi birine basınca, zaten bilgisayar açılmıyorsa otomatik açılıyor, başlangıç kurtarma seçenekleri geliyor ve oradan sistem geri yükleme yapılarak sorun çözülürdü. Vista da böyle bir menü var mı hatırlamıyorum.
Dvd sini takınca Windows u onarın gibi bir seçenek görünüyor mu?
Bir de başlığı, sorununuzu anlatan bir hale getirirseniz daha iyi sonuç elde edersiniz.
Windows u onarın seçeneği görünüyor evet.Güvenli Modda Falan Deniyorum Tam crcdisk. e geliyor bilgisayar orada kalıp açılmıyor...
Format atmak ile biçimlendirme farklı terimlerdir.HDD biçimlendirilmeden sadece ana dosyalar olan Windows dosyalarını yükleyerek format atabilirsiniz.Bunun içinde hangi bölüme windowsunuzu yüklemek istiyorsunuz kısmında C: yi seçersiniz gelen 3 seçenekte
- NTFS ile biçimlendir (çabuk
- NTFS ile biçimlendir
- Olduğu gibi bırak
'Olduğu gibi bırak' ı seçerseniz HDD biçimlendirilmeden yani hiçbir dosyanıza zarar gelmeden sistemi geri getirebilirsiniz....