merhabalar iyi çalışmalar ve iyi günler diliyorum sitenize üye olamadığım için burdan yamak zorunda kladım sizden yardım istediğim bi konu var.beni bağımlı yapan wolfteam diye bi oyun var ve bu oyundan zevk alabilmek için aşırı derecede nakitlik eşya silah ve item istiyorlar . ben bunları almak için sürekkli sürekli para yatırıyorum sırf oyunu güzelce oynamak için ama bu yeterli olmuyo cebimde harçlık kalmıyo bazen :( bide hack çıkarmışlar envanter diye onlarda oynadımı ooo süper oluyo :) ama onu yapınca ban yiyo hesap 1 hafta yine kapanıyo :( sizden ricam bu ban yememem içn ne yapmam gerektiğini söylermisinizz. inş bana yardımcı olabilen bi abim olur sitenizde :/ cevabınız sabırsızlıkla bekliyor olucam..
yardım :(
oyunu bırak derim...hoşuna gitmeyecektir ama benim tavsiyem bu...aradığın çözümü bilen biri oyunu senin gibi bağımlı olarak oynayan biridir ve sana çözümü vermeyecektir. oynamayan biri de( benim gibi) bırakmanı tavsiye edecektir. sürekli para harcanan bir oyun olur mu? ben mi yaşlandım yoksa birileri uyanık mı oldu bilmiyorum... :)
biraz merakın varsa dene ,oyna ve inş yakın zmndada benimle aynı kaderi paylaşmazsın umarım :)
son sürüm son build güncel hack kullanırsanız uzun süre ban yemessin ama illa gün gelir ban yersin
iyide aga bu build download programı çıkıyo bi link verebilirmisin senden çook ricada bulunsam gerçektende minnettar kalırım abi .. ;)
Hilelerde Virüs Var Boşver Ben 1.5 Yıldır Oynuyorum Üsteğmenim Ve Nakite İhtiyacım yok önemli olan nakitli olupda çoşmak değil nakitsiz olupda Oyundan zevk almaktır. Wolfteam Aeria Oynu Amerikan Orda Hergün 1 tane şans kutusu bedava
bu oyun nası tutuyo anlamadım videolarda felan görüntü rezalet :D.
olurmu bea onn numara oyun ama işte nakit ihtiyacı doğuruyo :/
paylaşmak için teşekkür ederiz