ARKADASLAR BEN DİSK İN İMAGE CİNİ D YE ATTIM AMA DOS ORTAMINDA NASIL ACACAGIMI BİLMİYORUM BANA YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM ACRONİS VE YA GHOST NASIL OLUYOR...
YARDIM
d sürücüsüne mi attınız yoksa cd ye mi?d sürücüsüne attıysanız bildiğim kadarıyla dostan açma şansınız yok.ama cd ye attıysanız bilgisayarı başlangıçta cd den açılacak şekilde ayarlayıp yapabilirsiniz.tabii ki bunun için direk image dosyasını cd ye atamazsınız.
d de ki image açamıyorsan sana söyle bir öneride buluna bilirim
harddiskini farklı bir sisteme 2 cil hdd olarak tak
sonra takmış oldugun bilgisayarın windowsunu normal şekilde aç
acronis bilgisayara kur
image hangi prtjında ise oradaki imageyi aç
hedef olarak takmış oldugun harddiskin işletim sisteminin oldugu ( c sürücüsü ) kısmı göster imageyi oraya atsın
sonra hdd yi çıkart
normal bilgisayarına tak normal şartlarda çalışır
ama ghost kullanmışşan imageyi alırken
ms dostan çok rahat şekilde image atabilirsin
yanlız msdos da ntfs ghost görmez fat olcak işne gelen
hangisiyse onu kullana bilirsin
sana lazım olan şey win98 açılış disketi birde norton ghgost dos ver. ister ntfs ister fat32 olsun farketmiyor veya bazı ghostlarda dostan aç ghostu çalıştır dyi göster image at kolay gelsin
image ci acmam için gereken dos komutları nelerdir
imajları dos altında açamazsınız. Sadece dos altında çalışan norton ghost programını kullanırsanız sorununuzu çözebilirsiniz.
başka bir bilgisayarda(ya da kendi bilgisayarınızda) norton ghost programını kurup tutorial bölümünden nasıl yapacağınızı öğrenebilirsiniz. Orada tamamen görsel olarak gösteriliyor.